FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare la conducerea Kotányi Condimente România

Schimbare la conducerea Kotányi Condimente România

Kotányi GMBH anunță o schimbare în conducerea operațiunilor din România prin numirea lui Narcis Mihai în funcția de Director General.

Cu o experiență de peste 25 de ani, acumulată în companii precum British American Tobacco, Reckitt Benckiser, Lekkerland Group, Green Factory Poland, Narcis Mihai a deținut funcții de conducere în managementul companiilor respective atât la nivel local, cât și regional.

Narcis Mihai a preluat conducerea businessului Kotányi Condimente România de la Mircea Cenan, iar misiunea sa este aceea de a continua dezvoltarea businessului Kotányi Condimente România, astfel încât împreună cu partenerii tradiționali și cu cei viitori să dezvolte sortimentația brandului Kotányi pentru a îndeplini cerințele tot mai diversificate ale consumatorilor.


Te-ar putea interesa și: Ionuț Ilie, numit la conducerea Vel Pitar după 25 de ani de Unilever


”Preluarea conducerii companiei Kotányi Condimente România este o provocare, însă împreună cu colegii mei vom reuși să dezvoltăm un brand curat și cu tradiție în piața condimentelor, iar deviza noastră “Spice up my life” să fie “gustată” și apreciată de toată lumea”, declară Narcis Mihai, Country Manager Kotányi Condimente România.

Grupul austriac Kotanyi, o afacere de familie care își are originile la sfârșitul secolului al 19-lea, este prezent pe piața românească din 1999. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content