FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în județul Suceava

Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în județul Suceava

Discounterul Penny își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou magazin în Fălticeni, județul Suceava. Astfel, rețeaua Penny ajunge la un număr total de 289 de magazine.

Noul magazinul se află pe strada Oborului și are o suprafață de vânzare de 858,51 metri pătrați și patru case de marcat. Totodată, magazinul dispune de 95 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

„Designul noului magazin Penny din Fălticeni este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate”, declară reprezentanții companiei.


Citește și

Daniel Gross, CEO Penny România: Dublăm ritmul expansiunii și investim 1 miliard de euro până în 2029


Cu un buget de investiții care se ridică la o sută de milioane de euro în 2021 și un miliard de euro până în 2029, Penny România mărește ritmul expansiunii și vizează dublarea numărului de magazine în următorii șapte ani.

„Anul viitor ne-am propus să mărim ritmul de expansiune, vedem undeva la 30 – 35 de magazine deschise, astfel încât să avem o rețea națională de 400 de magazine în 2025 și la peste 600 în 2029. Din punctul de vedere al investiției, suma este comparabilă cu cea din acest an, o sută de milioane de euro, pentru că nu vom mai deschide și un depozit cum a fost acum cel de la Filiași. Bugetul cumulat este de aproximativ un miliard de euro în perioada 2020 – 2029 pentru cele peste 600 de magazine și șase centre logistice câte avem în plan”, a declarat Daniel Gross, CEO-ul Penny România.

Penny România, parte a grupului german Rewe, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 4,73 miliarde de lei și un profit net de 85 milioane de lei, în creștere cu 54% față de 2019. În 2020, compania a investit 371 milioane de lei în modernizarea și extinderea rețelei de magazine.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content