FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Retailerul Diana extinde rețeaua de magazine cu o nouă locație în județul Vâlcea

Retailerul Diana extinde rețeaua de magazine cu o nouă locație în județul Vâlcea

Rețeaua Magazine Diana bifează cea de-a patra inaugurare de la începutul acestui an și a deschis un nou supermarket în comuna Lăpușata, județul Vâlcea, în centrul localității Sărulești.

Este cel de-al 66-lea magazin din rețea și are o suprafață de vânzare de 270 de metri pătrați. Totodată, „dispune de toate facilitățile care îi permit să ofere clienților o experiență de cumpărături cât mai bună, într-un spaţiu modern”, subliniază reprezentanții Diana.

Noul magazin propune aproximativ 5.000 de SKU-uri care satisfac o diversitate mare de nevoi de consum - produse food și non-food, o zonă generoasă de fructe și legume, o sortimentație cu accent pe diversitate, raport corect calitate-preţ, branduri de încredere și produse sănătoase. Iar punctele principale de atracție sunt vitrina asistată și vitrina self service cu produse și preparate din carne Diana, unde clienții au la dispoziție o gamă variată de unde se pot aproviziona cu cele mai proaspete produse și preparate.

Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul 07:00-21:00, între 07.00 – 20.00 sâmbăta și între 07.00-18.00, duminica.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în reședința de județ, Râmnicu Vâlcea. Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 247,50 milioane de lei doar pe segmentul de retail, marcând un avans de 12% prin comparație cu anul precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content