Proprietarii băcăniei János Bácsi vor vânzări de 1,5 mil. de lei în 2017
Proprietarii băcăniei cu produse secuiești János Bácsi estimează că vor închide anul 2017 cu vânzări de 1,5 milioane de lei. Mai mult, retailerul ia în calcul ca până la finalul anului să deschidă cea de-a doua unitate comercială.
”În acest moment băcănia înregistrează vânzări lunare de 120.000 de lei, ceea ce ne face să credem că putem încheia anul 2017 cu vânzări de 1,5 milioane de lei, mai ales că avem în plan să inaugurăm o nouă băcănie, ceea ce ar ridica veniturile”, a declarat Nicolae Indreică, unul dintre fondatorii băcăniei.
În ceea ce privește evoluția businessului, comparativ cu prima lună de funcționare (luna mai 2016), băcănia a înregistrat în luna mai a acestui an o creștere a vânzărilor de 15%, susținută atât de numărul în creștere al clienților zilnici, dar și de majorarea coșului de cumpărături.
”Vorbim despre o creștere de 10% a valorii bonului de cumpărături și de un avans de 5% al numărului de clienți. Dacă ne referim la luna mai a acestui an versus luna aprilie, majoarea vânzărilor a fost de 25%”, precizează antreprenorul.
Un aspect care a susținut această performanță este și diversificarea sortimentației, retailerul încheind noi colaborari cu producători tradiționali de preparate din carne de pui, curcan și rață. Totodată în sortimentație au fost incluse și brânzeturile de bivoliță, dar și uleiuri presate la rece și diferite sortimente de pâine cu maia.
Cât despre deschiderea celei de-a doua locații János Bácsi, antreprenorul spune că sunt în căutarea unei locații în nordul Capitalei. ”Am oscilat între a investi într-o platformă online și deschiderea unei noi unități comerciale. Este nevoie de investiții importante ca să ai un magazin online ok. Drept urmare, cel puțin în momentul acesta ne orientăm să investim cu prioritate in magazinele fizice”, a explicat Nicu Indreică.
Prima unitate János Bácsi a fost inaugurată anul trecut, în luna mai de Nicolae Indreică și Tamaș Rab, doi tineri brașoveni care au vrut să aducă mai aproape de bucureșteni produsele tradiționale din Secuime. Investiția s-a ridicat la 60.000 de euro. Mai multe informații despre conceptul băcăniei puteți citi pe larg aici.





