Profi extinde Raftul cu Bunătăți Locale în Suceava

Profi extinde conceptul Raftul cu Bunătăți Locale în județul Suceava, al treilea județ în care este implementat, după Bistrița și Alba. Produse realizate de furnizori locali din județul Suceava își găsesc loc pe Raftul cu Bunătăți Locale din șase dintre magazinele Profi din județ.  Profi extinde Raftul cu Bunătăți Locale în Suceava

În 2023, Profi își propune să aducă Raftul cu Bunătăți Locale cu specialități din carne, conserve, lactate, ouă, panificație, pește, produse apicole, legume și fructe în 10 zone ale țării și să reunească cel puțin 150 de producători locali. Din această lună, dincolo de faptul că sunt prezenți la Raftul cu Bunătăți Locale, micii producători locali își spun poveștile și își prezintă oferta și pe cea mai amplă platformă dedicată lor, Via-Profi.ro, prin intermediul căreia oricine poate porni într-o călătorie plină de savoare în România.

Inaugurat magazinul Profi Super din localitatea Sf. Ilie, Strada Morii, nr 194, acest concept vine în sprijinul producătorilor astfel încât aceștia să facă în continuare cele mai bune produse, după rețete tradiționale, și să ajungă mai ușor la consumatori. Conceptul face parte dintr-un amplu program românesc de susținere a micilor producători locali.

În prezent, peste 20 de producători locali sunt listati pe Raftul cu Bănătăți Locale, aceștia acoperind categorii precum brânzeturile și specialitățile din carne, produse de panificație și patiserie, sucuri naturale după rețete tradiționale, dulceață, zacuscă și gemuri din fructe culese din ogradă, miere curată, produse lactate, uleiuri presate la rece, vinuri și bere artizanală, dar
și ceaiuri.

“Pentru Profi, susținerea producătorilor locali înseamnă acțiuni concrete, realizate în sprijinul acestora. Participanții la acest program primesc ajutor în realizarea documentației și obținerea avizelor necesare pentru vânzarea conformă a produselor lor, Profi facilitează distribuția acestora  prin flota proprie și oferă suport în promovarea lor. Profi le oferă micilor producători locali și condiții comerciale preferențiale, preluând marfa  direct de la unitatea de producție,  achitând-o rapid și nefăcând retur de produse,” a spus Gaetan Pacton, director general Profi.

Cu 28.000 de angajați în 1.654 de magazine proprii si Partener prezente în circa 800 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care își fac zilnic cumpărăturile în aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,6 miliarde de lei, plasează compania pe locul trei în retailul românesc.
 

Magazin Profi Super inaugurare
Profi continuă investițiile în mediul rural
Profi Rom Food, comerciant aflat pe locul trei în topul retailerilor din România, a inaugurat 14 locații noi în...
Gaetan Pacton, Profi: Continuăm să investim în expansiune și remodelări
Gaetan Pacton, Profi: Continuăm să investim în expansiune și remodelări
Deși se află în perioada de așteptare a deciziei Consiliului Concurenței privind preluarea de către grupul Ahold...
Profi extinde Raftul cu Bunătăți Locale în județul Sibiu
Profi extinde Raftul cu Bunătăți Locale în județul Sibiu
Profi extinde programul de susținere a producătorilor locali „Raftul cu Bunătăți Locale” în Sibiu și...
Producătorii locali din Olt, prezenți la Raftul cu Bunătăți Locale din cadrul Profi
Producătorii locali din Olt, prezenți la Raftul cu Bunătăți Locale din cadrul Profi
Din a doua parte a lunii martie, producătorii locali din județul Olt sunt prezenți cu produsele lor la Raftul cu...
Profi ajunge la 1.200 de magazine Partener
Profi ajunge la 1.200 de magazine Partener
Profi își extinde rețeaua de magazine Partener, ajungând în prezent la 1.200 de magazine operate de parteneri....
Peste 200 de producători locali din 10 județe, reuniți în platforma Via Profi
Peste 200 de producători locali din 10 județe, reuniți în platforma Via Profi
În mai puțin de șase luni de când Profi a lansat proiectul Via Profi acesta a ajuns să cuprindă peste 200 de...