Lidl deschide un nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea lui Traian, Nr. 18 – 22. Noul magazin Lidl din Sânnicolau Mare are o suprafață de vânzare de peste 1.400 metri pătrați și dispune de 122 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, s-au creat 25 de noi locuri de muncă. Lidl deschide un nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Sânnicolau Mare dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

„Inaugurarea magazinului Lidl din Sânnicolau Mare continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, declară reprezentanții retailerului. 

Începând cu luna mai a acestui an, Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl Româniași va face parte din Consiliul de Conducere al companiei. Din această poziție, ea va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România. Irina Mușan revine în România după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl.

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală, având oportunitatea să se dezvolte și să crească profesional odată cu Lidl în România. Aceasta va prelua funcția de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl, trecând într-o nouă etapă a carierei și urmând un nou program de dezvoltare profesională. Dragoș face parte din echipa Lidl de 19 ani, timp în care a contribuit, din poziții strategice, la dezvoltarea continuă a rețelei de magazine și centre logistice Lidl România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări. În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 12.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 350 de magazine și 6 centre logistice.

Schimbare la vârful departamentului de expansiune Lidl România
Schimbare la vârful departamentului de expansiune Lidl România
De la 1 mai 2024, Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România...
Lidl dă startul expansiunii în acest an și deschide un magazin în Zalău
Lidl dă startul expansiunii în acest an și deschide un magazin în Zalău
Lidl începe 2024 în forță și deschide un magazin, în Zalău, județul Sălaj. Lidl, liderul pieței de retail...
Lidl extinde rețeaua de magazine în București
Lidl extinde rețeaua de magazine în București
Lidl continuă investițiile pe plan local și extinde rețeaua națională cu o nouă unitate în București. Noul...
Lidl România inaugurează un nou magazin în Buzău
Lidl România inaugurează un nou magazin în Buzău
Lidl, liderul pieței locale de retail, inaugurează un nou magazin în Buzău și depășește astfel pragul de 350...
Lidl își extinde rețeaua locală cu un nou magazin
Lidl își extinde rețeaua locală cu un nou magazin
Lidl, liderul pieței locale de retail, inaugurează un nou magazin și ajunge astfel la o rețea națională de 350...
Lidl România redeschide un magazin în Adjud după ce a încheiat procesul de modernizare
Lidl România redeschide un magazin în Adjud după ce a încheiat procesul de modernizare
Lidl România optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra...