FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Raul Ciurtin și Eberhart Răducanu investesc 3 milioane de euro în brandul Verdino

Raul Ciurtin și Eberhart Răducanu investesc 3 milioane de euro în brandul Verdino

Compania Salconserv Food, deținută de oamenii de afaceri Raul Ciurtin și Eberhart Răducanu, a investit trei milioane de euro în brandul Verdino. Verdino conţine o gamă cu peste 30 de produse, toate pe bază de proteină de mazăre, care substituie carnea. Salconserv Food pariază astfel pe mâncarea viitorului, tot mai căutată și consumată la nivel global. 

Compania Salconserv Food a început producția la sfârșitul anului 2018, încheind 2019 cu o cifră de afaceri de 8,3 milioane de lei și 80 de angajați și estimează o creștere de până la 12,2 milioane de lei în 2020.

Produsele Verdino – printre care burgeri, mici, carne tocată, cârnaciori, dar şi brânzeturi - oferă aceleași satisfacții iubitorilor de carne, având un gust similar și aceeași textură. În afara faptului că nu conțin carne sau lapte, produsele Verdino sunt bogate în fibre și proteine și sunt fără lactoză, soia și organisme modificate genetic.

“Verdino este fundația pentru o categorie complet nouă de produse și suntem mândri că putem spune că mâncarea viitorului se produce și în România. Am început anul acesta primele exporturi cu produsele plant-based Verdino. Am semnat primele contracte de distribuție pentru câteva țări din Europa, un contract de distribuție pentru SUA și suntem în negocieri cu mai mulți potențiali distribuitori pentru produsele noastre și în alte țări din Europa, dar şi din Canada și China”, a declarant Eberhart Răducanu, CEO Salconserv Food.

Produsele Verdino se găsesc în marile rețele comerciale - Cora, Auchan, Profi şi Rewe - dar compania livrează şi prin propria platformă online.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content