FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Producătorul Tuborg își extinde spațiile de depozitare printr-un parteneriat cu CTP

Producătorul Tuborg își extinde spațiile de depozitare printr-un parteneriat cu CTP

URBB, producătorul Tuborg, își extinde spațiile de depozitare ca urmare a unui parteneriat semnat pe cinci ani cu CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații industriale și logistice din România. CTP va amenaja în CTPark Bucharest North, proiect amplasat în zona Ștefănești, un depozit dedicat de 10.300 m2 care va fi personalizat pentru a răspunde nevoilor clientului.

Tuborg România își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a putea asigura o creștere și o eficientizare operațională a procesului de distribuție din București și din țară. Noul depozit va deveni operațional în luna ianuarie 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele alcoolice și non-alcoolice din portofoliul companiei.

„Am ales parcul CTP din Ștefănești pentru extinderea capacității de depozitare și crearea unui centru logistic, deoarece ne oferă un spațiu special amenajat nevoilor noastre, acces facil la principalele rute de transport către întreaga țară și, nu în ultimul rând, pentru că este poziționat în proximitatea fabricii Tuborg”, a declarat Bogdan Costea, VP Logistic Tuborg România. 

Tranzacția de închiriere pentru cei 10.300 m2 pe care Tuborg îi va ocupa în CTPark Bucharest North a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox.

CTPark Bucharest North, situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 de hectare, fiind dezvoltat în urma unei investiții inițiale de 65 de milioane de euro. În București, CTP deține 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.

CTP este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice din Europa Centrală și de Est, cu un portofoliu de 6,6 milioane m² pe care și-a propus să-l extindă la 10 milioane m² până în 2023. În România, CTP deține depozite de clasa A în 14 orașe din România: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu, Caransebeș și Salonta.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Compania are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content