CTP închiriază 19.000 mp către Yusen Logistics în București

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa după suprafața închiriabilă (GLA), a încheiat un contract de închiriere pe cinci ani pentru o suprafață de 19.000 mp de spații de depozitare în CTPark Bucharest, către Yusen Logistics (România), un furnizor global de logistică de top. CTP închiriază 19.000 mp către Yusen Logistics în București

Înființată în 1955, Yusen Logistics este o companie globală de logistică a lanțului de aprovizionare care oferă servicii de expediere maritimă și aeriană, depozitare, distribuție și managementul lanțului de aprovizionare. Compania deține deja aproximativ 1,3 milioane mp de spații de depozitare în 140 de unități din Europa, la care se adaugă acest nou contract de închiriere, la care a fost consiliat de CBRE.

Amplasat într-un important hub industrial din București, CTPark Bucharest oferă o conectivitate excelentă către principalele rute de transport, facilitând astfel operațiuni logistice eficiente. Yusen Logistics (România) va folosi spațiul pentru activități de logistică pentru terțe părți, gestionând mărfurile din 19 țări de pe trei continente pentru clienții lor. Depozitele închiriate de Yusen Logistics (România) vor fi, de asemenea, supuse unei renovări semnificative printr-o investiție substanțială din partea CTP pentru a revigora și moderniza facilitățile, aducându-le la cele mai recente standarde ESG prin incorporarea caracteristicilor de mediu durabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri.

„Suntem încântați să ne extindem relația cu Yusen Logistics prin noua locație din CTPark Bucharest, parteneriat care demonstrează succesul abordării noastre de colaborare prin care furnizăm spațiile potrivite pentru clienții noștri aflați în expansiune. Focusul CTP pe dezvoltare durabilă se aliniază perfect cu angajamentul Yusen Logistics față de principiile ESG. Suntem mândri să reducem amprenta de carbon a operațiunilor lor prin renovarea eficientă energetic a facilității noastre, asigurându-ne că aceasta îndeplinește cele mai înalte standarde de sustenabilitate și contribuie la un viitor mai verde”, declară Andrei Bențea, Senior Business Developer CTP.

„Acest contract de închiriere este o mișcare strategică importantă care se aliniază cu angajamentul nostru de a oferi soluții logistice excepționale clienților noștri. Cu o expertiză extinsă și cunoștințe de piață, CBRE este un partener de încredere care ne-a susținut în fiecare pas și a reușit să ne ofere cea mai bună soluție de pe piață pentru nevoile noastre și să obțină tarife competitive. CTPark Bucharest completează perfect ambițiile noastre operaționale, iar modernizarea realizată de CTP se aliniază cu angajamentul nostru față de sustenabilitate și oferă un mediu ideal pentru activitățile noastre logistice. Suntem încrezători că această decizie va consolida și mai mult poziția noastră în industrie”, a adăugat Cosmin Rusu, Managing Director, Yusen Logistics România.

Construit conform standardelor BREEAM, CTPark Bucharest oferă depozite de clasă A pentru închiriere, proiectate pentru întreprinderi mici și mijlocii, cu spații flexibile începând de la 1.500 mp, dotate cu birouri și toate utilitățile necesare pentru cei care doresc să-și dezvolte afacerea.

CTPark Bucharest este un parc dinamic, cu rezidenți diverși, de la prăjitori artizanali de cafea și tipografi, până la distribuitori de utilaje agricole, echipamente hardware, sisteme de răcire și încălzire, distribuitori online de cosmetice, dispozitive medicale și chiar producători de sisteme de colectare a apei de ploaie și profile de gips-carton. A evoluat natural de la depozite mari la unități mai mici pentru last-mile, curierat, comerț electronic și retail în general, în principal datorită proximității sale față de una dintre cele mai populate zone din București, zona de vest, și accesul ușor către centrul orașului.

CTPark Bucharest este amplasat pe Autostrada A1 la kilometrul 13, la doar 15 minute de mers cu mașina de stațiile de metrou Păcii și Preciziei. Cu o suprafață totală de 57,9 hectare, din care 570.000 mp este suprafața construită, CTPark Bucharest dispune de toate facilitățile necesare, precum o cantină, un punct medical și o zonă generoasă de spații verzi.

CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,6 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, inclusiv Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.
 

Profi își extinde suprafața de depozitare în CTPark Bucharest West
Profi își extinde suprafața de depozitare în CTPark Bucharest West
Profi își extinde suprafața de depozitare în CTPark Bucharest West cu 10.000 de metri pătrați, ajungând la o suprafață ocupată de 67.000...
Sudul Bucureștiului se transformă în hub logistic: CTP dă startul cu un parc industrial de 150.000 mp
Sudul Bucureștiului se transformă în hub logistic: CTP dă startul cu un parc industrial de 150.000 mp
CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, pune încă un pin pe harta...
Depozitul pentru supermaketul online Sezamo, livrat de CTP
Depozitul pentru supermaketul online Sezamo, livrat de CTP
CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, a finalizat amenajarea spațiilor dedicate din...
Producătorul Tuborg își extinde spațiile de depozitare printr-un parteneriat cu CTP
Producătorul Tuborg își extinde spațiile de depozitare printr-un parteneriat cu CTP
URBB, producătorul Tuborg, își extinde spațiile de depozitare ca urmare a unui parteneriat semnat pe cinci ani cu CTP, cel mai mare proprietar...