FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Producătorul de brânzeturi Mirdatod, țintă de creștere de 50% pentru anul acesta

Producătorul de brânzeturi Mirdatod, țintă de creștere de 50% pentru anul acesta

Producătorul de brânzeturi Mirdatod Prod, business deținut de frații Mircea și David Todoran, și-a setat pentru anul acesta atingerea pragului de 20 de milioane de euro cifră de afaceri, ceea ce înseamnă un avans de circa 50% prin comparație cu anul precedent.

Creșterea va fi susținută prin implementarea soluțiilor de ERP și Business Intelligence, dar și prin exporturi, producătorul brandului ”Telemea de Ibănești” lucrând în prezent la un brand comun cu o companie americană, urmând ca produsele Mirdatod Prod să ajungă și pe piața din SUA.

”În ultimii 4 ani, compania a redus semnificativ timpii de lucru și costurile și a obținut acces în timp real la informații cheie. Susținut de sisteme moderne pentru managementul afacerii, producătorul a deschis o nouă fabrică, a inclus noi produse în portofoliu și a format parteneriate avantajoase, estimând o cifră de afaceri de 20 milioane euro pentru 2022”, au declarat reprezentanții Senior Software, furnizorul soluțiile ERP și de Business Intelligence.

”Problemele începeau când ceream situații financiare, contabile, situații din care trebuia să extragem vânzarea pe clienți / parteneri / articole, valorică sau cantitativă, să putem face o analiză pe produsele care nu sunt vandabile, să le înlocuim cu cele care se vor vinde mai bine. În momentul de față, lucrurile sunt mult mai facile, situațiile și informațiile vin mult mai repede. Am implementat inclusiv preluarea comenzilor pe tabletă, fapt care permite transmiterea și vizualizarea stocurilor în timp real. E o diferență de la cer la pământ față de modalitatea de lucru de dinainte”, a declarat David Todoran, Administrator Mirdatod Prod.

Activitatea producătorului și distribuitorului de brânzeturi și alte derivate din lapte a început în anul 1995, ca o afacere de familie. Mirdatod Prod deține 2 fabrici (în Ibănești și Reghin), unde se procesează zilnic 80.000 litri de lapte colectat de la peste 4.000 de fermieri din zona județului Mureș. În anul financiar 2021 compania a raportat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content