FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Producătorul de ambalaje de hârtie BisBags mizează anul viitor pe export

Producătorul de ambalaje de hârtie BisBags mizează anul viitor pe export

Producătorul de ambalaje de hârtie BisBags mizează pe o dezvoltare pe piețele externe, complementară strategiei de consolidare și de creștere locală în domenii ca HoReCa, delivery, retail și farmacii.

“Pentru anul 2023, vrem să ne concentrăm mai mult pe internaționalizare și să creștem exporturile către piețe precum Franța, Marea Britanie și Germania, unde vom colabora cu parteneri strategici și distribuitori din țările țintă”, a declarat Iulia Sullivan, CEO și fondator BisBags.

Compania BisBags, care deține o fabrică de 5.000 de metri pătrați în localitatea Petriș, din județul Bistrița-Năsăud, estimează că va realiza la export circa 45% din cifra de afaceri din 2023.

BisBags își propune dezvoltarea pe piața din Marea Britanie, unde potențialul este mare în ceea ce privește personalizarea ambalajelor. “Marea Britanie este o piață care se mișcă repede. Companiile încearcă să se uite după oportunități, mai ales că acum nu mai reușesc să aducă ambalaje din Asia la prețurile precum cele practicate înainte de pandemie. Acum putem să concurăm și noi cu producătorii din Asia pe fondul creșterii costurilor de transport”, explică Iulia Sullivan.

Compania a continuat investițiile la nivelul producției și a alocat aproximativ 1,5  milioane de euro pentru trei utilaje noi de confecționat sacoșe cu mâner plat și mâner sfoară.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content