FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny, la un pas de pragul de 360 de magazine pe plan local

Penny, la un pas de pragul de 360 de magazine pe plan local

Planurile de expansiune ale Penny România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în județele Satu Mare, Constanța, Dâmbovița și Vâlcea. Odată cu aceste inaugurări, rețeaua ajunge la 359 de unități pe plan local, dintre care 23 deschise anul acesta.

Designul magazinelor Penny oferă o experiență plăcută clienților, evidențiind, totodată, angajamentul companiei în extinderea portofoliului de produse 3RO - produse cu ingredientul principal provenit din România, procesate și ambalate în țară. Experiența la cumpărături este îmbunătățită datorită unei zone extinse dedicate produselor proaspete sau mărcilor proprii realizate conform preferințelor clienților români, spațiul oferind totodată o semnalizare mai vizibilă a promoțiilor și categoriilor principale de alimente. 

Cele patru noi magazine Penny sunt pregătite să își întâmpine clienții cu soluții practice, adaptate stilului de viață agitat, inclusiv produse gata de consum, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate.

Date cheie despre noile magazine Penny:

  • Magazinul Penny din Ardud, județul Satu Mare este situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 58, dispune de patru case de marcat, are o suprafață de vânzare de 853.48 mp.
  • Magazinul Penny din Kogălniceanu, județul Constanța este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 16 A și are o suprafață de vânzare de 856.45 mp.
  • Magazinul Penny din comuna Băleni, județul Dâmbovița, este localizat pe Soseaua București - Târgoviște, nr. 66. Oferă 55 de locuri de parcare, inclusiv trei pentru persoane cu dizabilități și cinci rezervate pentru mame și copii și are o suprafață de vânzare de 770.70 mp.
  • Magazin Penny din Râmnicu Vâlcea, de pe strada Posada, nr. 51, are o suprafață de vânzare de 826.87 mp.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 359 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content