FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Pambac achiziționează active de la Mândra SA pentru 13 milioane lei

Pambac achiziționează active de la Mândra SA pentru 13 milioane lei

Cerealcom SA Bacău, parte a grupului de companii Pambac, a achiziționat active agroindustriale în valoare de peste 13 milioane de lei de la Mândra SA, societate aflată în reorganizare, tranzacția fiind intermediată de CITR.

„Deși este un context dificil, vedem că agricultura joacă un rol esențial și ne bucurăm că investițiile în acest sector continuă, iar noi am putut contribui la acest proces. Totodată, prin ceea ce facem credem în afacerile românești și rămânem la convingerea de a le da o nouă șansă celor aflate în impas”, declară Flavius Drăghici, Manager de Vânzări CITR.

Pachetul de active, vândut de administratorul judiciar al Mândra SA, include baze de depozitare pentru cereale în Tg. Frumos (Jud Iași) și Roșiești (Jud Vaslui), dar și un siloz pentru cereale și FNC (fabrică de nutrețuri concentrate) în Tecuci (Jud Galați). Activele sunt amplasate în zone cu agricultură intensivă, și au acces la infrastructură, atât rutieră, cât și feroviară.

Un alt activ industrial din patrimoniul Mândra SA, Fabrica de ulei din Bârlad, cu o capacitate de cca 2.500 tone/lună, așteaptă investitori, fiind scoasă la vânzare în cadrul unei proceduri de negociere directă.

Valoarea tranzacțiilor realizate în ultimii 3 ani de CITR este de peste 280 milioane euro, din care peste 8 milioane doar de la începutul acestui an. Cele mai multe valorificări în ultimii 3 ani au implicat următoarele categorii de bunuri: mobile (12%), imobile (81%) și afaceri la cheie (7%).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content