FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Macromex lansează magazinul online Food Concierge

Macromex lansează magazinul online Food Concierge

Macromex, lider pe piața locală a produselor cu temperatură controlală din România, a lansat magazinul online Food Concierge, un pion care poate schimba regulile jocului în ceea ce privește bucătăria modernă.

Pe platforma Food Concierge cumpărătorii pot găsi peste 400 de produse de la branduri de renume, printre care amintim Edenia, Häagen-Dazs, La Strada, Alpro, Corso, Philadelphia, Leerdammer, Babybel, Paula, Inedit și multe altele. Food Concierge este însă mai mult decât un shop online unde consumatorii își pot face cumpărăturile de mâncare sănătoasă și rapid de pregătit. Viziunea echipei care a fondat acest brand a mers mai departe: Food Concierge, așa cum se poate intui din nume, oferă și consultanță în materie de gătit, oferind informații despre produse, modul lor de combinare și rețete originale. Oricând au nelămuriri cu privire la ingrediente sau rețete, consumatorii au la dispoziție o linie telefonică unde un chef le oferă idei și sfaturi pentru gătit, astfel încât să se descurce și dacă nu sunt ași în bucătărie.

Astfel, Food Concierge a lansat conceptul de fast cooking în România, un mod de-a găti inteligent care se adresează tuturor categoriilor de consumatori, de la food influencers, persoane care iubesc să gătească, iubitori de artă culinară, dar și celor care apreciază o masă gourmet, dar n-au spor la gătit. Prin produse congelate, sănătoase, oferă oamenilor acces la un mod mult mai comod, mai sănătos și mai rapid de a găti. Oricine poate plasa o comandă pe www.foodconcierge.ro, alegând de la preparate din carne, peşte, fructe de mare sau legume, pe care le pot găti foarte repede, la mâncăruri gata preparate (specialități sous-vide (gătite lent), rețete cu specific asiatic, italienesc, mexican) sau fructe pentru smoothies, prăjituri, înghețată și multe altele.

Pe scurt, ce avantaje oferă Food Concierge unui foodie modern?

  • Acces la peste 400 de produse de brand, unele dintre ele în exclusivitate, folosite de specialiștii din domeniul HoReCa;
  • Mâncare gata preparată, precum friptură gătită sous-vide sau specialități asiatice;
  • Livrarea cu mașini specializate, pentru a păstra calitatea produselor la cel mai înalt nivel;
  • Acces telefonic la un consultant (concierge), care oferă sfaturi pentru gătit, trucuri în bucătărie și soluții creative;
  • Transport gratuit la orice comandă care depășește suma de 250 de lei;
  • Ladă de depozitare oferită gratuit pentru clienții fideli.

Momentan, zona de acoperire este București și județul Ilfov, însă reprezentanții companiei spun că este doar o chestiune de timp până când românii din toată țara se vor putea bucura de produsele și avantajele pe care le oferă Food Concierge.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content