FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl România inaugurează un nou magazin în Buzău

Lidl România inaugurează un nou magazin în Buzău

Lidl, liderul pieței locale de retail, inaugurează un nou magazin în Buzău și depășește astfel pragul de 350 de unități. Noua locație Lidl este situată pe Bulevardul Unirii, nr. 192, și are o suprafață de vânzare de 1.330 metri pătrați. Magazinul dispune de o parcare de 121 de locuri.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl sunt create peste 25 de noi locuri de muncă. 

„Inaugurarea magazinului Lidl din Buzău continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, declară reprezentanții retailerului.

Totodată, inaugurarea unei noi locații Lidl face parte din strategia de expansiune a retailerului care, în tandem, continuă să investească în remodelarea magazinelor existente. La începutul lunii februarie, retailerul a anunțat redeschiderea locației din Bârlad la o adresă nouă. Situat pe strada Republicii, nr. 320, noua locație Lidl din Bârlad, județul Vaslui, a înlocuit magazinul aflat pe același bulevard, dar la numărul 316, pentru că nu mai corespondea cu standardele companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.


Citește și Lidl România a deschis al șaselea depozit logistic, cel mai mare din portofoliul său


Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Buzău dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Parte a grupului Schwarz, Lidl România este în prezent liderul pieței locale de retail după ce în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Retailerul a intrat pe piața locală în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content