FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > La cinci ani de la intrarea pe piață, Lăptăria cu Caimac lansează o gamă nouă de produse

La cinci ani de la intrarea pe piață, Lăptăria cu Caimac lansează o gamă nouă de produse

Lăptăria cu Caimac, producătorul de lactate 100% românești, naturale și minim procesate, împlinește cinci ani de activitate pe piața locală și, cu ocazia aniversării, compania extinde portofoliul cu un nou produs. „Kefir Kefir” vine ca un răspuns pentru cererea tot mai mare a consumatorilor brandului pentru acest sortiment de lactate și este disponibil în două variante de: kefir de băut, cu 1,6% grăsime, ambalat la sticlă, și o variantă cu 5% grăsime, la borcan.

„Suntem încântați să sărbătorim cinci ani de activitate prin lansarea Kefir Kefir. Lucrăm de aproape un an de zile la el, fiind un produs mai greu de realizat, prin prisma procesului de fermentație cu drojdii, nu numai cu fermenți lactici. Cu toate acestea, ne-am dorit tare mult să le oferim consumatorilor noștri ceea ce își doresc și am făcut eforturi considerabile pentru a aduce acest nou produs pe rafturile magazinelor", a declarat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu Caimac.

Kefir Kefir se remarcă prin calitatea ingredientelor și prin procesul de producție atent monitorizat. Acesta este obținut printr-un proces controlat de dublă fermentație: cea dată de bacterii lactice și cea pe bază de drojdii specifice. Doar prin aceste două etape kefirul capătă proprietățile benefice pentru care este recunoscut pe scară largă.

„Ne dorim să continuăm să evoluăm prin consolidarea poziției, prin creșterea numărului de produse prezente la raft și prin extinderea portofoliului. Bineînțeles, păstrând calitatea și gustul cu care ne-am obișnuit consumatorii”, spune Cornel Dănilă, Director General Agroserv Măriuța.


Citește și Condimentele, o categorie cu puternice fluctuații între tradițional și exotic


La cinci ani de la lansare, Lăptăria cu Caimac pune la dispoziția consumatorilor 23 de produse. Pe lângă Kefir Kefir, în această vară, compania mai adaugă în portofoliu și două variante de brânzeturi feliate, respectiv Cașcaval de 10 și Caș Zvântat.

Produsele Lăptăria cu Caimac, inclusiv cele noi, sunt disponibile în rețeaua Mega Image (online și în magazinele fizice), Carrefour (în toate formatele de magazine fizice și online, prin Bringo), Auchan (online și în magazinele fizice), Selgros, Metro și prin aplicațiile online: freshful.ro, sezamo.ro, Glovo, Bolt, precum și în peste 400 de magazine mici și băcănii din București și din țară.

Compania Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și, până în 2018, a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu aproape 3000 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă de vaci și folosește cele mai noi tehnologii pentru a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content