FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Glovo deschide încă 11 centre pentru livrare rapidă

Glovo deschide încă 11 centre pentru livrare rapidă

La două luni după ce a deschis primul Micro Fulfillment Center din România, Glovo continuă planul de extindere a diviziei de Q-Commerce și deschide alte 11 astfel de centre. Cinci dintre acestea sunt în București, două în Brașov, două în Cluj-Napoca, unul în Iași și unul în Timișoara.

Un Micro Fulfillment Center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului. Cu ajutorul serviciului expres, utilizatorii au posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de  produse, precum legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie, iar timpul de livrare va fi express. 

Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să mai deschidă încă trei unități Micro Fulfillment Centers care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în București și Constanța.

Programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 - 02:00. 

„Încă de la începutul lansării diviziei de Q-Commerce ne-am dorit să fim aproape de utilizatorii noștri cu o varietate de produse de larg consum livrate imediat sau chiar în aceeași zi. Ne bucurăm că astăzi suntem mai aproape de consumatorii noștri prin cele 11 noi magazine Glovo Express lansate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara”, a declarat Ramona Tulbure, Head of Q-Commerce România.


Citește și

Glovo a depășit 50.000 de abonați Prime

Analiză. Achiziționarea Delivery Hero din regiunea balcanică de către Glovo, una dintre cele mai mari tranzacții ale acestui an


În momentul de față, platforma Glovo este funcțională în 16 țări, iar planurile companiei sunt să deschidă peste 100 de centre Glovo Express până la finalul acestui an în mai mult de 50 de orașe. Totodată, între țările în care compania va deschide și Micro Fulfillment Centers se numără Spania, Italia, România, Portugalia, Ucraina, Polonia, Georgia, Kenya, Maroc, Serbia, Croația, Coasta de Fildeș, Slovenia, Kazahstan, Moldova și Bulgaria.

Fondată în Barcelona în 2015, Glovo este una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume și, în prezent, compania operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content