FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Glovo a depășit 50.000 de abonați Prime

Glovo a depășit 50.000 de abonați Prime

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare, a atins pragul de 50.000 de abonați pentru serviciul său Prime, la aproximativ un an de la lansarea pe piața din România. Cei mai mulți utilizatori Glovo Prime sunt din București (60%), iar valoarea cea mai mare a unei comenzi realizată prin acest serviciu a fost de 3.200 lei și a conținut peste 300 de produse.

În afară de București, orașele cu cei mai mulți clienți care folosesc serviciul cu livrări nelimitate sunt Cluj (12%) și Timișoara (1%). În prezent, din numărul total de comenzi înregistrate pe Glovo, aproximativ 25% sunt realizate prin Prime.

Două treimi dintre cei care folosesc acest serviciu comandă de la restaurantele partenere Glovo, iar numărul comenzilor reprezentate de cumpărăturile din supermarket este în creștere, fiind în continuare un serviciu extrem de util pentru toți consumatorii.

Cele mai multe comenzi înregistrate prin Glovo Prime sunt realizate în jurul prânzului, în intervalul 12:00 - 13:00 (circa 20%). În privința celor mai comandate produse de către utilizatorii Glovo Prime, acestea sunt apa plată Aqua Carpatica la 2 litri, chifla kaiser Lorraine de 60g și McPuișor.

Valoarea cea mai mare a unei comenzi realizată de către cei care folosesc serviciul Prime este de 3.200 lei și a conținut peste 300 de produse de la Kaufland. Aceasta a fost urmată de o comandă de la Hanul Berarilor, în valoare de 2.300 lei.

Lansat în iunie 2020, Glovo Prime este un serviciu ce oferă utilizatorilor săi livrări nelimitate, în baza unui abonament lunar de doar 9,99 lei (prima lună este gratuită), disponibil în cele 42 de orașe din țară în care compania operează. Alături de aceste beneficii, utilizatorii Glovo Prime beneficiază de promoții exclusive, pe tot parcursul anului. Abonamentul se aplică comenzilor minime de 45 lei pentru restaurantele și magazinele partenere, precum și cumpărăturilor în valoare de cel puțin 65 lei de la supermarket. 

Glovo operează pe piața din România de peste trei ani, timp în care peste 70 de milioane de produse au fost livrate de către aproximativ 28.000 de curieri înscriși în București și provincie.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content