FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta în urma unei investiții de un milion de euro

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta în urma unei investiții de un milion de euro

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta începând cu luna septembrie. Grupul austriac cu același nume a investit un milion de euro în renovarea și modernizarea centrului comercial din Drobeta Turnu Severin.

Supernova Drobeta reprezintă întâiul proiect din portofoliul de șase centre comerciale pe care grupul austriac le-a achiziționat la finalul anului trecut de la grupurile Louis Delhaize și Galimmo, cu o suprafață totală de aproximativ 140.000 de metri pătrați. Lucrările de modernizare se află deja în desfășurare și la Bacău, urmând ca până la sfârșitul lui 2023 să fie demarate și finalizate inclusiv în Constanța și București.

‚,Ca în toate proiectele ce ne poartă semnătura, am păstrat lucrurile care funcționează, astfel că brandurile cunoscute și îndrăgite de consumatori vor rămâne în portofoliul centrului comercial. De asemenea, hypermarketul Cora rămâne pilon central al galeriei Supernova. În plus, însă, pentru a răspunde nevoilor și dorințelor în continuă schimbare ale comunității, am introdus facilități noi și am îmbunătățit condițiile oferite pentru o experiență modernă, superioară”, a spus Frank Philipp Albert, fondator și CEO Supernova Group.

Grupul Supernova a intrat în România în noiembrie 2020, odată cu preluarea Jupiter City Shopping Center din Pitești, devenit Supernova Pitești în aprilie 2022. Pe lângă noua identitate, centrul comercial a fost renovat, modernizat și extins până la o suprafață închiriabilă de 53.000 de metri pătrați, ajungând să găzduiască peste 70 de chiriași și noi magazine.

Grupul Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, grupul Supernova este activ și în Germania, Slovacia și Serbia. Portofoliul actual al grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content