Transavia: Putem produce la capacitate maximă până în septembrie
În contextul special creat de pandemia COVID-19 și a stării de urgență, instaurate la nivel național, compania Transavia, liderul pieței locale de carne de pasăre, anunță că are asigurată baza materială pentru realizarea producției la capacitate de 100% până la finalul lunii septembrie a anului curent.
”Avem asigurate din surse proprii toate capacitățile de transport mărfuri și produse finite. Măsurile de protecție în această perioadă sunt drastice, compania fiind organizată într-un sistem de circuit închis, “De la bob la furculiță“, astfel încât nimic nu intră și nu iese din companie, fără a avea un control foarte strict. Trasabilitatea tuturor materiilor prime și a produselor ne ajută să garantăm o calitate și o siguranță maximă, la același nivel ca și până acum. În magazine produsele ajung prin distribuția noastră proprie, prin parcul auto propriu”, au precizat reprezentanții companiei.
Transavia, un business de familie cu capital integral românesc, este o afacere construită de la zero de omul de afaceri Ioan Popa, producând de peste 27 de ani produse din carne de pui. Potrivit celor mai recente date financiare, compania a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 597 de milioane de lei, în creștere cu 12% față de anul precedent.





