Parmafood preia distribuția produselor brandului italian Pagotto
Parmafood Group Distribution preia distribuția la nivel național a produselor fără gluten marca Pagotto, începând cu luna iunie a acestui an. În acest moment, distribuitorul are în portofoliu peste trei mii de produse precum Mutti Pomodoro, La Molisana, Tabasco, Kimbo, Pietro Coricelli sau Calvo.
Brandul italian Pagotto are o istorie de peste 60 de ani în Italia în industria de panificație și patiserie. Recent, producătorul a anunțat o investiție de un milion de euro în fabrica de la Arad, ca parte a planului de a dezvolta linia de producție dedicată dulciurilor fără gluten.
Blaturile de tort fără gluten, prăjiturile cu diferite gusturi, focaccia, mixurile pentru pâine și pizza, mixurile pentru gogoși, clătite și multe alte produse sunt dedicate persoanelor cu intoleranță la gluten sau care suferă de boala celiacă.
Parmafood Group Distribution este o companie cu capital românesc înființată în 1992 în București. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din România de distribuție a alimentelor și băuturilor. În prezent, Parmafood acoperă toate segmentele de distribuție la nivel național: Key Account, HoReCa, Retail Tradițional.