Hochland lansează două sortimente noi de caşcaval
Hochland, liderul pieţei brânzeturilor în România, a lansat două noi sortimente de caşcaval, cu piper şi busuioc, diversificându-şi astfel portofoliul. Caşcavalul cu Piper şi Caşcavalul cu Busuioc, disponibile în format rotund, în ambalaj de 200 de grame, şi felii, în ambalaj de 150 de grame, sunt realizate în fabrica de la Sovata, din lapte românesc.
Cele două sortimente ale Caşcavalului Hochland, cu piper şi busuioc, păstrează gustul bun, lăptos și consistența fină, cremoasă a caşcavalului atât de apreciat de consumatorii români şi aduc, prin gusturi surprinzătoare, mai multă varietate meselor.
„Lansarea celor două noi sortimente vine în continuarea inovaţiilor pe care Hochland le-a adus de-a lungul timpului pentru a oferi consumatorilor o gamă cât mai largă de sortimente de caşcaval, potrivite pentru orice ocazie și pentru orice gust”, au precizat reprezentanţii companiei.
În România, Hochland este lider pe piaţa brânzeturilor, marca Hochland fiind prezantă pe piaţa locală de 20 de ani. Filiala locală a fost deschisă în 1998, iar producătorul deţine două fabricii proprii, la Sighişoara şi Sovata. Portofoiul Hochland include o gamă largă de sortimente, de la brânza topită la caşcaval, creme de brânză şi brânzeturi proaspete, telemea de vacă şi oaie. Cașcavalul Hochland este a doua categorie ce contribuie în cifra de afaceri a companiei.





