FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Elefant.ro lansează Elefant Marketplace

Elefant.ro lansează Elefant Marketplace

Elefant.ro extinde businessul online și lansează Elefant Marketplace, platformă pe care atât micile companii cu profil comercial, cât și retailerii mai mari se pot înscrie ca parteneri. Proiectul era deja în lucru și urma să fie lansat la finalul anului, însă contextul generat de pandemia de coronavirus a grăbit lansarea.

„Am considerat că acum este prioritară conectarea celor două milioane de clienți ai noștri cu acele afaceri care suferă în această perioadă”, susține Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Companiile fără site propriu, dar și magazinele online care vor să își dezvolte afacerea pot să se înscrie ca parteneri în Elefant Marketplace începând cu data de 9 aprilie.

„Încercăm să oferim românilor cât mai multe posibilități de aprovizionare în această perioadă, dar și să venim cu o soluție pentru acele afaceri mici, preponderent offline, care nu își pot vinde produsele în această perioadă pentru că nu au avut timp sau suficiente resurse pentru a investi într-un canal de vânzare online. La elefant.ro avem deja toată infrastructura necesară pentru a-i ajuta”, completează Ion Sturza, Președinte al Consiliului de Administrație Elefant Online SA.

Partenerii Elefant Marketplace vor avea acces la platforma online elefant.ro pentru expunerea produselor, iar livrarea va fi făcută pentru moment cu ajutorul firmelor mari de curierat din România. După încetarea stării de urgență, comenzile din marketplace vor putea fi ridicate și din punctele de livrare elefant.ro.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, cu peste două milioane de clienți. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării și a deschis o filială la Chișinău, în Republica Moldova.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content