FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Două biocide produse de Gerocossen, în curs de avizare

Două biocide produse de Gerocossen, în curs de avizare

Gerocossen anunță că are în curs de avizare două produse biocide pentru igienă umană după ce a lansat deja un gel de igienizare a mâinilor, cu alcool.

Producătorul român de produse cosmetice cu tradiție de 30 de ani, va adapta o parte a procesului de producție astfel încât să poată fabrica produse de igienizare, dezinfectante și produse biocide, în contextul pandemiei de coronavirus.

Stanca Cismaru, Directorul General Gerocossen, susține că, în acest moment, compania pe care o conduce are tehnologia, logistica și specialiștii cu ajutorul cărora este asigurată fabricația produselor biocide.

După avizarea celor două produse biocide pentru igiena umană, Gerocossen va face demersurile necesare pentru a aviza și alte biocide necesare în alte domenii de activitate.

Legat de gelul pentru igienizarea mâinilor deja lansat, compania declară că lucrează pentru mărirea capacitații de producție astfel încât să existe o disponibilitate cât mai mare a produsului.

Gerocossen este o companie românească, înființată acum 30 de ani de către trei antreprenori locali, Stanca Cismaru, Elvira Sas și Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, rețele de farmacii și plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.
Datele publicate de Ministerul Finanțelor arată că Gerocossen a încheiat anul trecut cu o cifră netă de afaceri de aproape 15 milioane de lei și profit net de aproape 396 de mii de lei, la jumătate față de nivelul atins în 2018.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content