FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Discounterul Mere bifează o nouă piață europeană

Discounterul Mere bifează o nouă piață europeană

Discounterul rus low-cost Mere continuă expansiunea la nivel european, Serbia fiind cea mai nouă piață pe radarul companiei. Serbia este a cincea piață europeană pentru rețeaua deținută de Svetofor, după intrarea din România, Germania, Lituania și Polonia.

Astfel, până la finalul lunii aprilie, retailerul are în plan să deschidă 15 unități comerciale în Serbia, primele deschideri urmând să aibă loc luna aceasta în Krusevac și Subotica. Până la finalul lunii februarie retailerul se va extinde și în localitățile Kraljevo și Vrsac, potrivit presei locale.

”Mă aștept ca intrarea unuia dintre cei mai mari discounteri din Rusia pe piața locală să contribuie la creșterea competitivității, dar și la modernizarea retailului din Serbia. Mere are pe lista expansiunii mai multe locații”, a declarat Tatjana Matic, Ministrul Comerțului, Telecomunicațiilor și Turismului în Serbia.

De la lansarea în orașul siberian Krasnoyarsk în urmă cu 10 ani, Torgservice, proprietarul Mere, a devenit un retailer de importanță națională în Rusia, cu magazine în Moscova și Kaliningrad, fiind în top 10 cei mai importanți jucători pe această piață. Retailerul este prezent în Rusia, Kazahstan, Belarus și China, sub brandul Svetofor, operând peste 800 de magazine. Compania și-a început expansiunea în Europa în 2018 odată cu intrarea pe piața din România, sub brandul Mere.

Sursă foto: esmmagazine.com. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content