FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour redeschide magazinul Supeco Suceava într-o nouă locație

Carrefour redeschide magazinul Supeco Suceava într-o nouă locație

Carrefour România redeschide magazinul Supeco din Suceava într-o nouă locație, mai avantajoasă pentru clienți din punctul de vedere al accesibilității.

Magazinul Supeco din Suceava se va redeschide în incinta complexului comercial Egros, în apropierea hypermarketului Carrefour Suceava și va avea o suprafață de peste 1.500 mp. Noua locație pune la dispoziție aproximativ 500 de locuri de parcare.

Consumatorii vor găsi și o selecție de circa 5.000 de produse, de la fructe și legume proaspete de sezon, la produse de măcelărie, băcănie, brutărie, lichide, detergenți și produse de uz casnic.

Redeschiderea magazinului nu influențează dimensiunea rețelei de supermarketuri Supeco, fiind vorba doar de o mutare a vechiului magazin într-un spațiu nou. În continuare, din componența lanțului fac parte 28 de magazine extinse la nivel național, în Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova.

Supeco completează rețeaua de peste 380 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hypermarket, market și express. Supeco propune un concept care se bazează zilnic pe prețuri mici la toate produsele, adaptată tuturor nevoilor, de la alimente, cosmetice, curățenie sau parafarmacie.

Carrefour România a raportat o cifră de afaceri de 672 de milioane de euro pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an, în creștere cu 8,8% în termeni comparabili față de aceeași perioadă a anului precedent. Astfel, piața locală înregistrează, din nou, a doua cea mai mare creștere la nivel european, cu o tendință de creștere stabilă și solidă de 8,8% în termeni comparabili, într-un context de inflație ridicată.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content