FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bringo se extinde la nivel național și oferă livrare în 30 de minute

Bringo se extinde la nivel național și oferă livrare în 30 de minute

Parteneriatul dintre Carrefour și Bringo se extinde printr-un nou serviciu de livrare rapidă, disponibil pentru început în București și Iași. Concret, clienții din cele două orașe care se află în proximitatea primelor magazine Carrefour Market incluse în noul program beneficiază de livrare în 30 de minute de la plasarea comenzilor prin Bringo.

Sunt incluse peste 10.000 de produse din Carrefour Market, livrate în București în vecinătatea Carrefour Market Barbu Văcărescu, nr. 154-158 și Drumul Taberei Columbus, nr. 124, cât și Iași, în proximitatea Carrefour Market Iași Palace Mall din str. Palas, nr. 7A, Iași Iulius Mall din Bd. Tudor Vladimirescu și cel din Șoseaua Arcu, nr. 29. Toate produsele sunt disponibile la același preț ca cel din magazinele fizice, în contextul în care Bringo nu practică adaos comercial. În același timp, costul livrării este de 9,99 de lei pentru comandă, fiind vorba despre tariful redus de proximitate.

„Viziunea noastră centrată pe omnicanalitate ne deschide mereu noi oportunități. Căutăm să fim cât mai aproape de clienții noștri cu cele mai bune produse, având obiectivul strategic de a oferi proximitate în toate mediile. Clienții noștri au un ritm de viață alert, sunt adesea pe fugă și de aceea este important pentru ei să aibă acces ușor și rapid la produsele noastre. Iar dacă este important pentru ei, este important și pentru noi. Astfel, facem pași către noi modele de servicii, creștem împreună cu Bringo și, mai ales, continuăm să punem la dispoziția clienților peste 90% din sortimentul magazinelor noastre fizice în Bringo, la prețul de la raft”, susține Cătălin Samara, COO Carrefour România.

Totodată, parteneriatul a fost extins la nivel național fiind introduse zone suplimentare de livrare. Din 12 august și până la închiderea sezonului estival, românii de pe litoral au posibilitatea să comande prin Bringo produse din Carrefour Market localizat în str. Portului, nr. 44A, Mangalia. În funcție de comandă și proximitatea față de magazin, aceștia pot beneficia de serviciul de livrare rapidă sau standard. Aria de livrare include stațiunile Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Neptun și Olimp. Costul livrării este de 9,99 lei/ comandă, dacă aceasta se face în zona supermarketului Carrefour din Mangalia, caz în care ajunge în 30 de minute, sau până la 17,99 lei/ comandă pentru livrarea standard, de 90 de minute de la plasarea comenzii, în cazul adreselor ce depășesc aria de proximitate.


Citește și

2020, o trambulină pentru piața de livrări la domiciliu în retailul alimentar

Carrefour România, peste 7.425 de tone de legume produse local vândute în 2020


O componentă importantă a noului serviciu de livrare rapidă în București, Iași și Mangalia o reprezintă introducerea modelului hibrid de livrare, disponibil odată cu adăugarea bicicletelor electrice, dar și a celor tradiționale în flota Bringo.

„Înainte de a lua orice decizie, ne uităm întotdeauna la nevoile clienților noștri și încercăm să anticipăm dorințele lor viitoare. Astfel, în urma unui sondaj, am aflat că peste 70% dintre ei vor să aibă acces rapid la produsele Carrefour prin Bringo chiar și atunci când sunt în vacanță la mare. Iar acest insight ne-a dus către două direcții. Pe de o parte, ne-am orientat prioritar către lansarea serviciului de livrare rapidă în câteva orașe, acoperind și zona de litoral. Pe de altă parte, am decis includerea bicicletelor electrice în flota noastră pentru a susține cât mai bine obiectivele de proximitate și livrare expres”, explică Ioana Ilie Dobre, Director General Bringo.

Pe harta orașelor în care Bringo este disponibil au fost adăugate și Craiova și Reșița și, tot din 12 august, clienții pot comanda produse Carrefour din Market Craiova (Piața 1 Mai, Bd. 1 Mai nr. 78), respectiv Market Govândari (Str. Făgărașului nr.15) și Market Nera (Piața 1 Decembrie 1918 nr.1, Complexul Comercial Nera) din Reșița. Costul livrării este cel standard, de 19,99 lei/ comandă, iar termenul de livrare este de 90 de minute.

„Pe lângă lansarea unor noi servicii, continuăm să ne extindem aria de acoperire alături de Bringo, ducând mai departe parteneriatul început în 2016. Înțelegem nevoia de proximitate ca fiind în toate mediile, inclusiv cel online, și de aceea facem încă un pas alături de Bringo către extinderea prezenței în online a formatelor noastre de proximitate precum supermarketurile. Avem încredere în noua ofertă Carrefour x Bringo, disponibilă acum și prin serviciul rapid și avem în plan să ne extindem amprenta și către alte orașe până la finalul anului”, a completat Cătălin Samara.

În prezent, 63 de magazine din rețeaua Carrefour din 38 de orașe sunt incluse în aplicația Bringo. Carrefour România este cel mai mare partener al Bringo, punând la dispoziția clienților o gamă de peste 50.000 de produse și activând în aplicație cu toate magazinele de tip hypermarket, supermarket sau express. Cumpărăturile sunt făcute de un personal shopper care comunică în timp real cu clientul, experiența cumpărăturilor de la distanță fiind semnificativ îmbunătățită.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content