FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ana-Maria Pâslaru, noul Managing Director al Unilever South Central Europe

Ana-Maria Pâslaru, noul Managing Director al Unilever South Central Europe

Ana-Maria Pâslaru preia funcția de Managing Director al Unilever South Central Europe începând cu 1 martie 2021, după trei ani petrecuți în echipa de leadership a Unilever în regiunea Europei de Est, unde a coordonat businessul Unilever din Țările Baltice și a ocupat funcția de EE Category Lead Home Care. Ana-Maria Pâslaru preia rolul de Managing Director în sud-centrul Europei de la James Simmons, care a ocupat această funcție în ultimii trei ani și care își continuă activitatea în cadrul companiei într-un nou rol, lucrând îndeaproape cu echipa executivă de leadership a Unilever.
 
Înainte să conducă echipa din Țările Baltice, Ana-Maria Pâslaru a ocupat funcția de Director de Marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din anul 2015. În această perioadă, a coordonat campanii naționale de impact pentru brandurile Dove, Dero, Clear, Rexona, Omo, Cif, Domestos, Savo și a condus activitatea categoriilor de produse pentru îngrijirea locuinței din Europa Centrală și de Est. 
 
Ana-Maria Pâslaru, Managing Director USCE: „Mă bucur să mă întorc acasă și să mă dedic echipei Unilever din South Central Europe, echipa în care am făcut primii pași în cadrul Unilever și unde regăsesc oameni și proiecte care-mi sunt printre cele mai dragi. Nu e ușor să calc pe urmele lui James, care lasă în South Central Europe o moștenire importantă, rezultate incredibile de business și o echipă extraordinar de puternică. Principalul obiectiv pe care mi-l setez în noul rol este să fiu în continuare alături de echipă pe drumul dezvoltării sustenabile, ducând mai departe moștenirea unei companii puternice, care s-a dezvoltat de-a lungul timpului cu integritate, pasiune și mândrie, cu scopul de a realiza schimbări pozitive în societate.”
 
Ana-Maria Pâslaru și-a început cariera în Unilever în anul 2007 în rolul de management trainee și a deținut mai multe funcții în cadrul departamentelor de marketing și customer marketing ale companiei. 
 
Începând cu 1 martie, ea va conduce businessul Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content