FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Schauma relansează întreg portofoliul de produse

Schauma relansează întreg portofoliul de produse

Schauma își relansează întreg portofoliul de produse adresându-se fiecărui membru al familiei și nevoilor individuale ale acestora prin noul concept „Este Schauma Showtime!”. Noile produse au la bază formule îmbunătățite cu ingrediente derivate natural și până la 95% biodegradabile, iar ambalajul este reciclabil și conține 50% plastic reciclat.

Odată cu relansarea brandului, Schauma introduce un nou sortiment în gama clasică de șampoane din plante: Schauma Herbs & Volume. Este un șampon unisex cu extract de rozmarin organic recomandat pentru părul fragil sau cu fir subțire. Are la bază o formulă vegană, fără silicon și ambalaj reciclabil.

Pentru a ajuta familiile să reducă și mai mult consumul zilnic de plastic, Schauma lansează, totodată, rezerve de șampon de 800 ml, pentru reumplerea sticlelor, Schauma 7 Plante Freshness pentru păr normal sau cu tendință de îngrășare și Schauma Repair & Care pentru păr uscat și deteriorat, acestea beneficiind de capace care permit deschideri multiple. Ambalajul rezervelor este reciclabil și utilizează cu 82% mai puțin plastic, comparativ cu șamponul Schauma de 800 ml în sticle (3,2 × 250 ml). Acestea pot umple până la două dintre sticlele Schauma de 400 ml, evitând astfel ambalajele de plastic de unică folosință.

O altă noutate de la Schauma șampon o reprezintă noile ambalaje de 750 ml pentru Schauma 7 Plante Freshness și șampon Clasic Pentru Bărbați prevăzute cu o pompă reciclabilă, asigurând o utilizare comodă pentru întreaga familie. Aceste ambalaje folosesc cu 25% mai puțin plastic în comparație cu șamponul Schauma de 750 ml (3 × 250 ml).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content