FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Râureni extinde gama produselor de post cu două noi sortimente

Râureni extinde gama produselor de post cu două noi sortimente

Brandul Râureni extinde gama de produse cu două noi sortimente, Zacuscă de vinete și Zacuscă de vinete cu hribi, preparate de post, din vinete coapte la foc de lemne. Astfel, Râureni continuă într-o notă modernă tradiția bazată pe rețete autentice și gustoase, care definesc brandul încă de la lansare.

Clienții sunt invitați să încerce produsele tradiționale bazate pe rețete consacrate ale gastronomiei românești, readuse în atenția publicului într-o prezentare modernă, ideale atât pentru perioada postului, cât și pentru consumatorii care doresc să urmeze un regim alimentar echilibrat.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile trenduri, dar și să acompaniem tradițiile noastre culinare, astfel încât ne-am propus crearea unei game extinse de mâncăruri gătite prin care să anticipăm și să răspundem dorinței clienților de diversificare permanentă a produselor pe care le consumă. Produsele nou lansate readuc în atenția publicului iubitor de gastronomie românească două dintre cele mai îndrăgite preparate ale românilor, prezentate într-o lumină nouă, cu un ambalaj și packaging moderne, care vor face din acestea, în scurt timp, unele dintre preferatele clienților noștri”, a declarat Georgiana Mutu, Director de Marketing Râureni.

Elementele care fac ca aceste două sortimente să se diferențieze sunt reprezentate de concentrația mai mare de legume, cantitatea variată de condimente și modul tradițional prin care sunt coapte vinetele. La acestea se adaugă noul design al borcanelor – mai înalte și cu o etichetă cu aspect modern, ce conferă produselor o notă distinctă și atractivă. 

Cele două noi produse de la Râureni sunt deja disponibile în magazine.

Compania Râureni va continua extinderea portofoliului de produse premium, bazate pe rețete tradiționale reinterpretate în cheie modernă, urmând să lanseze în curând Zacusca de vinete picantă și Zacusca de vinete cu gălbiori.            

Râureni este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, cu o tradiție de peste 50 de ani în prepararea fructelor și legumelor după rețete autentice. Mereu conectat la noile tehnologii și trenduri din industrie, Râureni comercializează produse într-o gamă variată, de la gemuri, dulcețuri, siropuri, murături până la produse gata preparate, produse gourmet sau fără zahăr. Fructele și legumele din produsele Râureni provin, pe cât posibil, din ferme proprii și din sol românesc.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content