Olympus lansează iaurtul bio cu specific grecesc pe piața din România
Olympus, unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală a lactatelor, a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața locală.
“Am remarcat creșterea interesului pentru categoria bio în rândul consumatorilor care își doresc o dietă echilibrată, cu produse de cea mai înaltă calitate, obținute din ingrediente provenite de la fermieri locali. Acest lucru ne-a determinat să luăm în calcul potențialul lansării iaurtului bio cu specific grecesc, care avem certitudinea că va fi bine primit de către români”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.
Noul iaurt este disponibil în două variante, Olympus bio cu specific grecesc 2% și Olympus bio cu specific grecesc 10%, ambele disponibile în ambalaje de 150 g. Acesta completează atât categoria produselor bio, cât și pe cea a iaurtului cu specific grecesc din portofoliul propriu.
Materia primă utilizată provine de la ferme eco-certificate din România, la fel ca în cazul tuturor lactatelor ecologice produse la fabrica de la Hălchiu.
Gama de iaurturi bio cu specific grecesc este distribuită, din luna iulie, în rețelele de supermarketuri și hipermarketuri, urmând să fie introdusă treptat și în magazinele din comerțul tradițional.
Gama de lactate bio Olympus, care cuprinde iaurt 3,5%, iaurt de băut 1,5%, kefir, sana, lapte de consum 1,7% și 3,7%, unt bio de vacă și de capră acoperă aproape toate gusturile și preferințele consumatorilor.





