Hochland intră în categoria de mozzarella
Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, intră într-o nouă categorie prin lansarea gamei Hochland Mozzarella. Special creată pentru rețetele pregătite la cald, noua Mozzarella este dezvoltată și produsă de către echipa locală din Sovata, care a adus pe piață o brânză delicioasă, care se gratinează uniform și transformă orice masă într-una memorabilă.
Noul produs completează gama Delicii Calde și este gândit pentru a se topi armonios și pentru a se întinde cât mai ușor. Astfel, Mozzarella poate deveni elementul cheie pentru orice rețetă de pizza, paste sau legume gratinate. Pentru a răspunde unei varietăți cât mai mari de idei si nevoi, există patru tipuri de ambalare disponibile în magazine: blocuri de 140g, 300g, 700g, precum și varianta la galantar (1800g).
Lansarea va fi anunțată prin intermediul unei ample campanii de comunicare, vizibilă atât online, cât și offline, începând cu luna martie. De asemenea, noua gamă va fi vizibilă prin outdoor-uri, activări în magazine, iar în mediul online prin intermediul proiectelor speciale, care își propun să inspire consumatorii să încerce Hochland Mozzarella în rețete cât mai diverse.
Cu această lansare, Hochland întregește gama Delicii Calde și aduce valoare adăugată portofoliului deja existent. Noul produs este disponibil în magazine începând cu martie 2019.





