FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Perwoll anunță o relansare a brandului și încurajează sustenabilitatea în modă

Perwoll anunță o relansare a brandului și încurajează sustenabilitatea în modă

Detergentul Perwoll anunță o relansare a brandului și încurajează sustenabilitatea în modă. Noul detergent Perwoll Renew este îmbunătățit cu ingrediente care i-au sporit performanța atât în ceea ce privește îngrijirea culorilor și a țesăturilor, cât și curățarea. Formula sa conține acum peste 90% ingrediente de origine naturală. În plus, sticlele de Perwoll Renew lichid sunt realizate în proporție de 75% plastic reciclat, iar cutiile de Perwoll Renew Caps conțin 50% plastic reciclat.

Totodată, sub umbrela conceptului #RethinkFashion, Perwoll participă pe 24 septembrie la About You Fashion Week Milano 2022, cu o colecție inedită, creată de stiliști internaționali din materiale și haine refolosite. Colecția Perwoll pune astfel în lumină piese vestimentare repurtate, dar care, îngrijite corespunzător, accesorizate și combinate creativ, pot fi purtate în mod repetat.

„Mulți dintre noi avem tendința de a renunța destul de ușor la anumite piese vestimentare și de a achiziționa regulat haine noi. Scopul Perwoll este acela de a demonstra faptul că, dacă îți îngrijești corespunzător hainele și realizezi noi ținute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături și astfel vei avea o mai mare grijă față de planetă”, spune Carmen Odoroagă-Barbu, reprezentant Perwoll. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content