FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Nestlé lansează Little Steps 3 în ambalaj din carton reciclabil

Nestlé lansează Little Steps 3 în ambalaj din carton reciclabil

Nestlé, prin divizia Infant Nutrition, lansează gama Nestlé Little Steps 3 lapte pentru copiii de vârstă mică în ambalaj din carton proiectat pentru a fi reciclat și cu linguriță dozatoare din cel puțin 95% plastic din trestie de zahăr, o resursă regenerabilă. Noua gamă conține Vitamina D pentru susținerea funcționării normale a sistemul imunitar, calciu pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor și fier pentru dezvoltarea cognitivă normală a copiilor, oferind o nutriție echilibrată pentru copiii până la 3 ani.

Noile ambalaje sunt atât prietenoase cu mediul, cât și ușor de utilizat pentru părinți, având toate informațiile privind utilizarea, datele nutriționale și ingredientele. Ambalajele și lingurițele dozatoare se pot colecta selectiv pentru reciclare în containerele speciale dedicate hârtiei și plasticului.

"Așa cum promiteam la începutul acestui an, am demarat un proces amblu de transformare a portofoliului nostru într-unul sustenabil, introducând pentru gama Nestlé Little Steps noul ambalaj din carton reciclabil. Rețeta produsului nu s-a schimbat și dorim să venim în continuare în ajutorul mămicilor", spune Mihaela Bușu, Business Executive Officer Nestlé Infant Nutrition.

Nestlé Little Steps 3 are un nivel adecvat de vitamine, minerale, proteine, amestec de lipide, incluzând LA, ALA, și carbohidrați și poate fi folosit începând cu vârsta de 1 an, acum într-un nou ambalaj de 500g.

Nestlé Little Steps face parte din divizia Infant Nutrition și este un brand internațional, prezent în 12 țări: Marea Britanie, Germania, Polonia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Suedia, Bulgaria, Elveția, Austria, Finlanda și România.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content