FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Napolact își extinde portofoliul de brânzeturi

Napolact își extinde portofoliul de brânzeturi

De curând, o nouă specialitate de brânză Napolact – Mozzarella, desăvârșește preparatele calde de pe mesele românilor. După lansarea cașcavalului în 2022, acum Napolact vine cu aceasta nouă specialitate, produsă la Baciu, în Centrul de Excelență a Brânzeturilor FrieslandCampina România, de la fabrica din Cluj.

“Ne bucurăm să anunțăm lansarea specialității de brânză Mozzarela, care răspunde gusturilor variate ale iubitorilor de lactate și contribuie la extinderea portofoliului nostru. Noua specialitate vine cu gustul lăptos și textura ideală pentru preparatele calde, adăugând un plus de savoare. Este în acelasi timp un produs hrănitor și simplu, din doar 4 ingrediente: lapte, culturi lactice, cheag și sare. O felie de mozzarella Napolact are aportul de energie și nutrienți echivalent cu un pahar cu lapte.” – spune Eliza Calciu Șerban, Director de Marketing FrieslandCampina România.

Mozzarella Napolact se regăsește în 4 forme de ambalare: format felii (100g) și blocuri de 300g și de 540g și vrac, și este disponibilă atât în supermarketuri, în magazinele tradiționale precum și la vitrinele asistate.
Odată cu această lansare, gama Napolact se extinde natural aducând acum pe mesele românilor peste 10 tipuri de brânzeturi, printre care menționăm cașcavalul Napolact, telemeaua și brânza de burduf.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content