FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Colecție în ediție limitată de la Nespresso

Colecție în ediție limitată de la Nespresso

În acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Nespresso lansează o ediție limitată de cafele și accesorii în colaborare cu renumitul brand francez de modă, Fusalp, pentru a prezenta colecția lor anuală de Crăciun - de data aceasta, inspirată de culmile înzăpezite ale Alpilor.

Această colecție Nespresso în ediție limitată de sărbători deschide porțile către un univers festiv contemporan, invitând iubitorii de cafea se bucure la fiecare pas de momente unice. În plus, aceștia pot explora o selecție de cafele în ediție limitată, disponibile pentru sistemele Original și Vertuo. De asemenea, colecția include o varietate de accesorii Alpine Chic și propune rețete delicioase pentru cei care doresc să se delecteze cu cocktail-uri sau mocktail-uri în compania celor dragi.

Gama de cafea festivă Nespresso x Fusalp propune patru sortimente de cafea aromată și două cafele negre, cu note dulci sau picante, disponibile atât pentru sistemul Original, cât și pentru Vertuo.

Festive Black Espresso (Original) și Festive Black Double Espresso (Vertuo), aduc o experiență senzorială deosebită pentru iubitorii de cafea. Acest amestec unic combină cafea Arabica selectată din regiuni precum Honduras și Uganda și oferă un profil aromatic distinct, caracterizat de note lemnoase și echilibrate, completate de nuanțe subtile de condimente și fructe. Această combinație rafinată de arome promite să surprindă și să încânte papilele gustative ale consumatorilor.

Seasonal Delight Spices Flavoured, disponibil atât pentru sistemul Original, cât și în cel Vertuo, este inspirat din aromele pline de savoare ale vinului fiert tradițional, această cafea captivantă încântă simțurile într-un mod unic. Cafeaua Arabica îmbogățită cu note de scorțișoară, cuișoare și prăjitură condimentată reușește să-i transporte pe iubitorii de cafea într-o călătorie aromatică în atmosfera vibrantă a târgurilor de Crăciun, oferind o experiență memorabilă la fiecare înghițitură.

Un alt sortiment de cafea din ediția limitată este Frosted Caramel Nuts Flavoured, disponibil atât pentru sistemul Original, cât și în pentru cel Vertuo. Această cafea aduce în lumina reflectoarelor magia sărbătorilor de iarnă datorită aromelor dulci de caramel și migdale.

Pentru fiecare sortiment special conceput în cadrul acestei colecții de sărbători în ediție limitată, experții în cafea de la Nespresso au creat și rețete delicioase. Consumatorii pot da frâu liber creativității cu rețete noi de cocktail-uri și mocktail-uri pe bază de cafea, inclusiv reinterpretarea clasicului Espresso Martini, oferită de Nespresso.

Odată cu lansarea acestei colecții, Nespresso aduce pe piață o gamă de accesorii și cadouri în ediție limitată, perfecte pentru a răsfăța persoanele dragi în această perioadă festivă. Pentru a savura gustul memorabil al cafelei Nespresso de oriunde, cana termos Nomad Large Travel Mug Midnight Blue, disponibilă acum în culoarea emblematică Fusalp, oferă un plus de entuziasm și noutate în gama actuală de accesorii Nespresso.

De asemenea, ciocolata neagră cu bergamotă și piper roz, o creație în ediție limitată, realizată cu cea mai fină ciocolată neagră cu 70% cacao, aduce arome vibrante de bergamotă și note subtile de piper roz, reprezentând o simfonie de arome perfectă pentru un cadou special sau o clipă de răsfăț în spiritul sărbătorilor.

Nestlé Nespresso SA este pionierul și referința pentru cafea porționată de cea mai înaltă calitate. Compania lucrează cu peste 140.000 de fermieri din 18 țări prin Programul său AAA Sustainable Quality™ pentru a integra practici de durabilitate în fermele și peisajele din jur. Lansat în 2003 în colaborare cu ONG-ul Rainforest Alliance, programul ajută la îmbunătățirea randamentului și a calității recoltelor, asigurând o aprovizionare durabilă cu cafea de înaltă calitate și îmbunătățind mijloacele de trai ale fermierilor și ale comunităților acestora.

În 2022, Nespresso a obținut certificarea B Corp™, alăturându-se unui grup internațional format din 4.900 de companii care îndeplinesc standardele înalte ale B Corp de responsabilitate socială și de mediu și transparență. În România, Nespresso a introdus în premieră, în 2018, propria infrastructură de colectare şi reciclare a capsulelor de cafea utilizate, având capacitatea de a colecta şi recicla în totalitate capsulele de cafea pe care le comercializează.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content