FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Coca-Cola lansează un produs inovator exclusiv în România

Coca-Cola lansează un produs inovator exclusiv în România

Coca-Cola lansează, exclusiv în Romania, băutura Coca-Cola Specialty cu un mix inedit de arome de fructe și extracte de plante: caise și pin, mure și ienupăr, mere și soc. Cele trei produse noi sunt disponibile într-un ambalaj de colecție, prin readucerea pe piață a sticlei folosite pentru îmbuteliere la începutul anilor 1900.

Gama Coca-Cola Specialty este îmbuteliată local, în fabrica Coca-Cola HBC România din Ploiești, și este disponibilă în magazinele din toată țara în ambalaj de sticlă de 250 ml.

“Recunoscută în cadrul Companiei Coca-Cola ca fiind un adevărat hub de inovație la nivel european, România este prima și singura piață din lume care a lansat Coca-Cola Specialty, până acum. Lansarea surprinde cu atât mai mult cu cât, sub umbrela celui mai cunoscut brand din portofoliu, aduce la un loc combinații din două perioade diferite, într-o armonie perfectă: un mix contemporan de arome, cu accente retro aduse de sticla Coca-Cola de colecție. Coca-Cola Specialty și conceptul de comunicare ”More than retro” sunt propunerea Coca-Cola pentru cei care știu să se bucure de tot ce e mai bun din trecut și din prezent”, a declarat Miruna Smeureanu, Director de Marketing Coca-Cola România.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content