FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Cum arată cel mai nou magazin Home Garden Supermarket

Cum arată cel mai nou magazin Home Garden Supermarket

Home Garden Supermarket
Home Garden Supermarket
Home Garden Supermarket
Home Garden Supermarket
Home Garden Supermarket

Home Garden Supermarket, lanțul local de magazine aparținând Safeway Stores, continuă investițiile în expansiune și pune o nouă locație pe harta expansiunii. Acesta este al 17-lea supermarket Home Garden la nivel de rețea și al nouălea magazin din Cluj-Napoca.

În ceea ce privește planurile pentru perioada următoare, pentru primul semestru retailerul mai are prevăzută o deschidere, bugetul destinat expansiunii în 2023 fiind de peste 150.000 de euro.

Noul magazin Home Garden Supermarket a fost inaugurat în cartierul Mănăștur, str. Mehedinți nr. 82 și are o suprafață de vânzări de 320 metri pătrați.

”Am ales un cartier nou în care am dorit extinderea tocmai pentru a fi mai aproape de clienții noștri care parcurgeau o distanță mai lungă pentru a ajunge la un magazin Home Garden și totodată pentru a fi mai aproape de locuitorii acestui cartier”, a declarat Ghassan Shakshir, Director General Safeway Stores.


Citește și: Ghassan Shakhshir, Home Garden Supermarket: „Poți să trăiești în această piață aglomerată, însă nu e o luptă ușoară”


Magazinul are o gamă de peste 7.000 de articole, focusul fiind pe produsele fresh – legume, fructe și carne proaspătă. Totodată, retailerul continuă susținere și expunerea produselor venite de la producătorii locali.

Intrat pe piața de retail printr-o preluare, Home Garden Supermarket a ajuns în mai puțin de 6 ani să fie una dintre cele mai importante rețele din Transilvania, operând 17 magazine în județul Cluj. În 2022, rețeaua de magazine Home Garden Supermarket a raportat o cifră de afaceri de peste 30% față de 2021, când a înregistrat venituri de aproximativ 53 de milioane de lei.

Pentru 2023, retailerul estimează un avans organic de peste 10%. „Nu mă aștept să putem menține ratele de creștere din ultimii ani, însă dezvoltarea continuă reprezintă o fundație solidă pentru business. Piața este puternic competitivă și pentru retailerii independenți lupta este tot mai grea. Home Garden Supermarket este una dintre cele mai mari rețele din Cluj și chiar și din această poziție spun că avem provocări mari de înfruntat. Tocmai de aceea cred că e nevoie de schimbarea mindsetului în retailul local”, adaugă Ghassan.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content