FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vassilis Stavrou, fostul șef Mega Image, pleacă din Ahold Delhaize

Vassilis Stavrou, fostul șef Mega Image, pleacă din Ahold Delhaize

Vassilis Stavrou, fostul Director General al Mega Image și Brand President al rețelei Alfa Beta, și-a anunțat plecarea din cadrul Ahold Delhaize. Stavrou și-a început cariera în grup în urmă cu 28 de ani ca manager de depozit. De-a lungul timpului a ocupat însă diverse poziții, printre care SVP Human Resources, Organizational Development & Sustainability, Business Development.

În 2015, managerul a fost numit la conducerea businessului din România, care număra la acel moment peste 400 de magazine și o cifră de afaceri de peste 635 de milioane de euro. În 2018, acesta a preluat conducerea rețelei Alfa Beta din Grecia. 

”Aș vrea să profit de ocazie pentru a-I mulțumi lui Vassilis care a avut o contribuție important în dezvoltarea businessului nostrum de-a lungul timpului. Este unul dintre manegerii care și-au construit o reputație în industrie și este respectat pentru pasiunea sa pentru oameni și pentru a construe echipe grozave”, a punctat Wouter Kolk, CEO Ahold Delhazie Europe & Indonesia.

Compania a început să caute un înlocuitor, iar perioada de interimat va fi asigurată de Jesper Lauridsen, Brand President al Albert și Brand Leader pentru regiunea Europei Centrale și de Sud-Est.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content