FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou CEO pentru liderul pieței de retail din România

Un nou CEO pentru liderul pieței de retail din România

Marco Giudici va prelua poziția de CEO al Lidl România începând cu data de 1 noiembrie 2021, în urma plecării din companie a fostului CEO, Frank Wagner.

Marco Giudici s-a alăturat Grupului Lidl în anul 2013, în Italia. Între 2015 și 2018, a ocupat poziția de Director Național de Achiziții și Marketing și membru al Consiliului de Conducere al Lidl România. Ulterior, și-a continuat activitatea în cadrul sediului central al Grupului Lidl, fiind responsabil pentru divizia de marketing, strategii promoționale și category management la nivel de grup.

Lidl a devenit în 2020 liderul pieței de retail din România după ce a înregistrat o creștere cu 31% a afacerilor față de 2019, până la valoarea de 12,86 miliarde lei. Astfel, discounterul a detronat Kaufland, de asemenea, parte a grupului Schwartz, care deținuse poziția de lider în ultimii 10 ani.

Frank Wagner a preluat funcția de CEO la finalul lui 2015, după ce deținuse poziția de membru al Consiliului de Conducere – Resort Vânzări și Logistică din ianuarie 2013. Anterior, Wagner se aflase, în perioada 2010-2012, la conducerea lanțului Penny Market.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content