Lidl deschide un nou magazin în Târgoviște

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în Târgoviște și depășește astfel pragul de 350 de unități deschise pe plan local. Noul magazin Lidl din Târgoviște este situat pe Strada Arsenalului, nr. 14.Lidl deschide un nou magazin în Târgoviște

Noua unitate Lidl din Târgoviște are o suprafață de vânzare de 1.331 m² și dispune de 113 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Târgoviște dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Târgoviște continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citește și: Ionela Sulugiuc, noul director național de resurse umane al Lidl

La începutul anului, liderul pieței de retail alimentar din România a inaugurat un nou depozit logisiticAflat pe un teren de peste 173.000 metri pătrați, în apropierea autostrăzii A2, în comuna Fundeni, județul Călărași, și cu o suprafață totală construită de peste 56.000 metri pătrați, cel de-al șaselea depozit din portofoliul Lidl România va deservi 55 de magazine din zona de Sud și Sud Est a țării, distanța medie între acestea fiind de 119 kilometri. Lucrările de construcție au durat doi ani și trei luni. 

Lidl deschide un nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș
Lidl deschide un nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș
Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe...
Lidl dă startul expansiunii în acest an și deschide un magazin în Zalău
Lidl dă startul expansiunii în acest an și deschide un magazin în Zalău
Lidl începe 2024 în forță și deschide un magazin, în Zalău, județul Sălaj. Lidl, liderul pieței de retail...

Parte a grupului Schwarz, Lidl România este în prezent liderul pieței locale de retail după ce în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Retailerul a intrat pe piața locală în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

 

Lidl România inaugurează un nou magazin în București
Lidl România inaugurează un nou magazin în București
Lidl inaugurează un nou magazin în București, situat pe șoseaua Alexandriei nr. 164 din sectorul 5. Noul magazin...
Lidl extinde rețeaua de magazine în București
Lidl extinde rețeaua de magazine în București
Lidl continuă investițiile pe plan local și extinde rețeaua națională cu o nouă unitate în București. Noul...
Lidl România inaugurează un nou magazin în Buzău
Lidl România inaugurează un nou magazin în Buzău
Lidl, liderul pieței locale de retail, inaugurează un nou magazin în Buzău și depășește astfel pragul de 350...
Lidl fură startul pe piața de discount din Estonia
Lidl fură startul pe piața de discount din Estonia
Discounterul german Lidl a inaugurat primele magazine din Estonia, țara cu numărul 31 pe lista expansiunii la nivel...