Kaufland inaugurează al treilea magazin din Ilfov

Kaufland continuă expansiunea în România și inaugurează al treilea magazin din Ilfov, în localitatea Domnești. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 159 de hypermarketuri și creează 100 de locuri de muncă noi. Kaufland inaugurează al treilea magazin din Ilfov

Situat pe Strada Hornbach, nr. 23, în localitatea Domnești, hypermarketul are o suprafață totală de peste 5.600 metri pătrați, dintre care mai mult de 3.200 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Noul hypermarket dispune de un total de 233 de locuri de parcare, dintre care 10 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție parcări pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hypermarketul dispune de 8 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 24 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un meniu de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, cofetărie și pizzerie, precum și o farmacie veterinară.

Magazinul este deschis zilnic, între orele 07:30 - 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 19:30 duminica.


Citește și Ipsos: 8 din 10 români sprijină ideea unui tratat anti-poluare cu plastic


În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noua unitate Kaufland din Domnești este prevăzută cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil.

În parcarea magazinului, clienții vor găsi câte un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

„La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin”, explică reprezentanții Kaufland România.

De asemenea, tot în parcarea magazinului, clienții vor avea curând la dispoziție containere dedicate, unde vor putea colecta textilele care nu le mai sunt de folos, pentru a fi reciclate. Sunt acceptate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, perdele, draperii, pături, pilote, perne, lenjerii de pat – cu condiția să fie curate și ambalate corespunzător, pentru a nu intra în contact direct cu pereții containerului.

Kaufland și-a propus să deschidă cel puțin zece noi magazine în fiecare an. Obiectivul este ca, până în 2025, retailerul să atingă pragul de 200 de magazine în România, a spus Valer Hancaș, Director de Comunicare și Corporate Affairs al companiei.

Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland România inaugurează un magazin în orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, atingând astfel pragul de 174 de magazine la nivel...
Kaufland, la al 22-lea magazin din București
Kaufland, la al 22-lea magazin din București
Kaufland România deschide un nou magazin în Capitală. Acesta este al 22-lea magazin Kaufland din București și al 171-lea la nivel...
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland continuă investițiile în România și deschide un nou magazin în municipiul Craiova, județul Dolj. Cu această investiție, compania...
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland continuă investițiile în expansiune pe plan local și deschide un magazin în Sectorul 4 al capitalei, ajungând la o rețea națională...