FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Parteneriat între AAylex ONE și Cooperativa Țara Mea pentru dezvoltarea unei game noi de produse românești

Parteneriat între AAylex ONE și Cooperativa Țara Mea pentru dezvoltarea unei game noi de produse românești

AAylex ONE, producătorul Cocorico, a încheiat un parteneriat strategic cu Cooperativa Țara Mea, cea mai mare cooperativă agricolă integrată din România, pentru dezvoltarea și comercializarea de produse ready to cook și ready to eat. Demersul ar urma să contribuie cu un plus de cel puțin 5% la rulajele celor două companii.

Astfel, cele două companii își propun să faciliteze accesul consumatorilor la produse românești din carne de pui, de cea mai bună calitate, având la dispoziție un portofoliu atractiv și diversificat.

În urma acestui parteneriat, AAylex One va beneficia de o extindere a pieței de desfacere, încurajând consumul produselor autohtone. Cooperativa Țara Mea își va folosi experiența din domeniu pentru a dezvolta și comercializa produse sănătoase și moderne, bine adaptate la piață și la nevoile sale.

„M-am bucurat să identificăm în parteneriatul cu Cooperativa Integrată Țara Mea dorința comună de a facilita accesul rapid al consumatorilor de pretutindeni, la o hrană de calitate. Răspundem astfel, nevoilor consumatorilor de a avea opțiuni versatile de pregătire a meselor. Le oferim în același timp, alimente sănătoase, naturale și apetisante, game complexe, inovative, bazate pe carnea ce provine de la puii Cocorico, crescuți etic, hrăniți 100% în mod natural și responsabil. Sunt convins că acest parteneriat va genera o creștere a cifrelor de afaceri a ambelor companii cu cel puțin 5%, doar anul acesta”, a declarat Bogdan Stanca, fondator și Președinte Directorat AAylex ONE.

Produsele bazate pe carne de pui, cu trasabilitate 100% românească, vor fi produse în noile fabrici AAylex ONE, dotate cu tehnologii unice și automatizări avansate, de ultimă generație.

„E deja binecunoscut faptul că eu cred în produsele românești și voi investi în dezvoltarea lor, ori de câte ori va fi necesar. Astăzi, peste 93% dintre produsele de pe piață, pe segmentele ready to cook și ready to eat, provin din import și acest lucru trebuie schimbat, pentru că România are produse de o calitate extraordinară. Trebuie doar să ținem pasul cu trendurile din piață. Și putem face asta investind continuu în game noi de produse. Acest parteneriat va oferi românilor hrană de calitate, la prețuri accesibile și va marca, de asemenea, trecerea într-o nouă eră, o schimbare fundamentală pe segmentul cărnii de pui: produse gândite după nevoile actuale ale cumpărătorilor”,  adaugă Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și are peste 5.000 de fermieri membri, cu activități pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor și până la producția de carne de porc și pasăre, produse finite și băcănie. 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content