FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Nestlé investește 550 mil. dolari într-o nouă fabrică pentru brandul Purina

Nestlé investește 550 mil. dolari într-o nouă fabrică pentru brandul Purina

Nestlé Purina PetCare a anunțat că va investi 550 de milioane de dolari pentru construirea unei noi fabrici în Township, Ohio, Statele Unite. Aceasta va fi cea de-a 22-a unitate de producția Purina din Statele Unite și primul proiect de tip greenfield al companiei din ultimii 45 de ani.

La finalul lunii septembrie, reprezentanții Purina au anunțat că intenționează să transforme o fostă berărie din Eden, California într-o fabrică de mâncare pentru animale.

"Suntem încântați de faptul că vom inaugura, în anii ce vin, două noi fabrici în Statele Unite", a declarat Nina Leigh Krueger, Președinte Purina. "Este o dovadă a cererii pentru nutriție de calitate care să ajute animalele de companie. Noua noastră fabrică din Ohio va avea în spate peste 90 de ani de producție a unor produse bazate pe știință, în care proprietarii animalelor de companie au încredere."

Investiția de 550 milioane de dolari va include implementarea unor linii de producție pentru branduri premium, așa cum ar fi Purina Pro Plan, Purina One sau Dog Chow. Fabrica va avea o suprafață de peste 111.000 metri pătrați și va genera aproximativ 300 de locuri de muncă. Unitatea ar urma să fie operațională în 2023.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content