FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Natalia Stroe, noul director general numit de Coca-Cola pentru Polonia și țările baltice

Natalia Stroe, noul director general numit de Coca-Cola pentru Polonia și țările baltice

Coca-Cola Poland Services și statele baltice vor avea un nou CEO începând cu luna aprilie. Este vorba despre Natalia Stroe, actual Country Manager în Cehia și Slovacia, funcție pe care o ocupă din februarie 2019. Anunțul că va fi noul director executiv pentru Polonia și statele baltice în cadrul Coca-Cola Poland Services a fost făcut la jumătatea lunii martie.

„În conformitate cu angajamentele de dezvoltare durabilă anunțate de companiile din sistemul Coca-Cola din Polonia, acestea se asigură că femeile joacă roluri cheie în organizație la fel de mult ca bărbații. Deja 52% din funcțiile de conducere din Coca-Cola Poland Services sunt deținute de femei”, scrie publicația Handel Extra.

Cumulat, Natalia Stroe are 17 ani de experiență în cadrul companiei, ocupând funcții de conducere în marketing și vânzări în diferite țări din sud-estul Europei. Înainte să lucreze pentru Coca-Cola, Natalia Stroe a fost Brand Manager în cadrul JTI, funcție ocupată din octombrie 1997 până în luna martie a anului 2004.

„Polonia este o piață foarte competitivă, iar Coca-Cola are o echipă excelentă aici, așa că aștept cu nerăbdare următoarele provocări. Coca-Cola este o companie globală, dar adânc înrădăcinată în comunitățile locale pe care le deservește și în care operează. De aceea, vom continua eforturile noastre în acest domeniu”, a declarat Natalia Stroe pentru Handel Extra.

Sistemul Coca-Cola din Polonia este format din două companii: Coca-Cola Poland Services și Coca-Cola HBC Polonia. Coca-Cola Poland Services este o filială a Companiei Coca-Cola, proprietarul mărcilor de top de băuturi nealcoolice. Coca-Cola Hellenic Poland este o sucursală a Coca-Cola Hellenic Bottling Company, care, în ceea ce privește vânzările, este al doilea cel mai mare îmbuteliator al băuturilor The Coca-Cola Company din lume. Companiile din sistemul Coca-Cola angajează în total peste 2.015 persoane în Polonia. Din 2012, companiile au investit 728 de milioane de zloți în Polonia.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content