FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Metro România are un nou Director Operațional

Metro România are un nou Director Operațional

De la începutul acestui an, Metro România are un nou Director Operațional și membru în Consiliul de Administrație. Jean Cautain preia portofoliul de la Valentin Păuna, cel care a ocupat această funcție în ultimii patru ani. 

Jean Cautain și-a început cariera în Metro Franța acum 22 ani, acumulând experiență locală ca manager de magazin sau manager regional de operațiuni și completând traiectoria profesională cu poziții de management operațional în Consiliul de Administrație Metro Bulgaria și Metro Turcia. De altfel, din luna octombrie 2020 până la începutul acestui an, Cautain a fost Directorul de Operațiuni și VP Sales în cadrul Metro Turcia.

„Jean Cautain a condus cu succes echipe diverse și este de principiul că, pe măsură ce dai mai mult, mai mult primești. Crezul său este simplu și eficient: totul este bazat pe relații inter-umane: focus pe oameni în primul rând. Îi urăm un start puternic în METRO România One Team și o traiectorie de succes împreună cu colegii dedicați și pasionați din România!”, declară reprezentanții Metro România.


Citește și Mediul de business, slalom printre creșteri alarmante de costuri și scenarii pesimiste


Pentru 2023, retailerul își va păstra direcția strategică de business, concentrându-și eforturile pe cei trei piloni de creștere: dezvoltarea francizei LaDoiPași, digitalizarea serviciilor, dar și atragere de new business, atât din HoReCa, cât și revânzători - prin optimizarea constantă a serviciului de livrare, disponibil pe tot teritoriul țării. Potrivit reprezentanților companiei, disponibilitatea mărfii la raft și prețurile competitive pot fi diferențiatori pe piața locală de retail, iar câștigători vor fi cei care vor reuși să gestioneze optim serviciile de aprovizionare, depozitare și livrare.

„În ceea ce privește businessul Metro, suntem consecvenți – înregistrăm creșteri anuale de peste 10%. Ne bazăm pe creștere și în 2023, deoarece observăm că afacerile clienților noștri cresc, cota noastră de piață pe distribuție se află pe trend ascendent, iar volumele de vânzări cresc, deopotrivă. Așadar, planurile noastre de business sunt optimiste”, declară Adrian Ariciu, CEO Metro România.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content