FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Mega Image extinde serviciile oferite în Concept Store Băneasa

Mega Image extinde serviciile oferite în Concept Store Băneasa

Mega Image deschide zone noi în interiorul Concept Store-ului din Băneasa. Una dintre ele este dedicată cafelei, cealaltă dulciurilor.

Un coffee shop Manufaktura a fost integrat în Casual Bistro, cu cafea de specialitate servită to-go de barista. Pe lângă cafea, în locația din Băneasa există și o nouă zonă care cuprinde o selecție de praline și ciocolată Venchi. Clienții pot alege propriul mix sau pot cumpăra cutii special pregătite inclusiv pentru cadouri.

„Ne uităm permanent la spațiul magazinelor noastre și cum putem să îl transformăm în zone multifuncționale. Formatul nostru de magazine concept ne permite cel mai bine să integrăm spații prietenoase care aduc noi experiențe la cumpărături și răspund tendințelor internaționale, adoptate deja de clienții noștri,” susține Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Recent, Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa alături de echipa Cărturești un spațiu cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri. Acest proiect va fi extins și în alte magazine.

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go și Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content