Călin Clej preia noi responsabilităţi în PepsiCo

PepsiCo anunță o nouă schimbare în echipa de marketing: Călin Clej, care a ocupat poziția de Senior Manager Marketing, PepsiCo East Balkans Beverages & East Europe Carbonated Soft Drinks Platforms, a fost promovat în poziția de Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise. Călin Clej preia noi responsabilităţi în PepsiCo

Din noua poziție, el va coordona platformele de Brand şi Trade Marketing pentru băuturile din portofoliul PepsiCo în România, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croația, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru și Israel, cuprinzând peste 67 de milioane de consumatori.

În noul rol, Călin Clej va asigura buna implementare a planurilor integrate de activități pentru băuturile PepsiCo și va dezvolta noi sinergii în regiunea piețelor balcanice.

“Călin Clej a jucat un rol cheie în succesul PepsiCo Beverages, îmbunătățind procesele de lucru și avansând programe care au susținut expansiunea brandurilor în piețele locale. Datorită experienței lui, împreună cu impresionanta înțelegere a comportamentului consumatorului, a tendințelor și a mediului concurenţial, Călin a inițiat programe și campanii remarcabile pentru brandurile noastre de băuturi, implicând cu succes consumatorii locali. Pasiunea lui și concentrarea deosebită, împreună cu abilitățile de lider, îl recomandă ca fiind cel mai potrivit pentru noua poziţie”, a comentat Levent Yuksel, Vice President General Manager, PepsiCo Greater Balkans & South Eastern Europe Region Franchise.

“Sunt încântat să preiau această funcție, care îmi va permite să gestionez planuri de activități integrate pentru băuturile PepsiCo într-o regiune mai mare și mai provocatoare din Europa”, a comentat Călin Clej, Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

Printre campaniile de referinţă dezvoltate sub mandatul lui Călin Clej se numără şi „Pepsi-Cola. Şi ieri. Şi azi” din 2011 care a readus românilor sticla de Pepsi-Cola. Campania a fost premiată cu un Grand Effie şi două Gold Effie, iar în 2014 a fost dezvoltată prima platformă de marketing Pepsi la nivel regional, lansată prin campania "Acum sunt pe +”. Aceasta a comunicat o gamă inovatoare de ambalaje, create pentru nevoile specifice ale consumatorilor, cu o abordare diferită a categoriei Cola din perspectiva relației volum/valoare.

PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în energie verde
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în energie verde
PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță finalizarea celui mai recent...
PepsiCo are un nou HR Director în regiunea Balcanilor de Est
PepsiCo are un nou HR Director în regiunea Balcanilor de Est
PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță numirea Silviei Petre în funcția...

La PepsiCo din 2002, Călin Clej conduce, în Romania și în regiune, dezvoltarea platformei de comunicare pentru toate băuturile din portofoliul companiei: Pepsi, 7UP, Mirinda, Mountain Dew, Rockstar, Prigat, Lipton și Gatorade.
PepsiCo a înregistrat la nivel mondial venituri nete de peste  66 miliarde de dolari în 2013.

PepsiCo investește 13 mil. dolari în fabrica de băuturi răcoritoare Dragomirești
PepsiCo investește 13 mil. dolari în fabrica de băuturi răcoritoare Dragomirești
PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o investiție de 13 milioane de...
Mihaela Hristea, noul Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo
Mihaela Hristea, noul Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo
PepsiCo, unul dintre cei mai importanți jucători din industria produselor alimentare și băuturi, anunță o...
 PepsiCo are un nou Snacks Marketing Manager în regiunea Balcanilor de Est
PepsiCo are un nou Snacks Marketing Manager în regiunea Balcanilor de Est
PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o nouă schimbare în cadrul...
PepsiCo anunță o serie de promovări la nivel local și internațional
PepsiCo anunță o serie de promovări la nivel local și internațional
PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o serie de modificări la nivel...