FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl oferă reduceri la produse și servicii de la parteneri externi în aplicație

Lidl oferă reduceri la produse și servicii de la parteneri externi în aplicație

Lidl România introduce o nouă funcție în aplicația mobilă Lidl Plus prin care le facilitează clienților pachete personalizate și reduceri la o gamă variată de servicii și produse de la parteneri externi. Pe lista partenerilor colaboratori se regăsesc farmacia Dr.Max, Regina Maria, SanoPass, 7Card, Cărturești, Bitdefender, Flanco, Electric Castle, Dino Parc Râșnov, Destiny Park.

Noua secțiune de oferte din aplicația Lidl Plus se actualizează permanent și pune la dispoziție, pe o perioadă limitată de timp și în limita stocului disponibil, coduri de reducere la cumpărături, pachete personalizate, cât și extra reduceri. Ofertele sunt disponibile la categoria „Oferte parteneri” și pot fi rezervate direct din aplicația Lidl Plus, pentru a beneficia de acestea în locațiile fizice sau în magazinele online ale partenerilor.

Pe lângă beneficiile disponibile deja în aplicație, retailerul configurează programul digital cu funcții menite să ușureze planificarea cumpărăturilor în magazine. Astfel, clienții pot afla direct din aplicația Lidl Plus care sunt cele mai bune ore de a vizita magazinul Lidl preferat, pot afla care sunt produsele achiziționate de ei în mod frecvent folosind opțiunea de căutare din secțiunea „bonuri digitale” sau pot salva ca favorite bonurile de cumpărături dorite din secțiunea „istoric achiziții”. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza direct din aplicația Lidl Plus cataloagele cu ofertele săptămânale din magazine prin accesarea categoriei „broșuri săptămânale” și pot intra direct în secțiunea de „rețete” disponibilă pe site-ul lidl.ro. 


Citește și Automatizarea proceselor, următorul pas în drumul către digitalizare


Aplicația mobilă Lidl Plus a fost lansată în urmă cu doi ani, fiind primul program digital de loializare al său la nivel național. Aceasta oferă clienților acces exclusiv la oferte speciale și promoții săptămânale pentru o gamă variată de produse, precum și alte funcții utile la cumpărături.

Parte a grupului Schwarz, Lidl România este în prezent liderul pieței locale de retail după ce în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Retailerul a intrat pe piața locală în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content