FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl mai pune două magazine pe harta expansiunii

Lidl mai pune două magazine pe harta expansiunii

Lidl România continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea a două magazine noi, în Bacău și Dej (județul Cluj). De la începutul anului și până în acest moment retailerul a bifat 29 de deschideri, ajungând să opereze 313 magazine la nivel național.

Noul magazin Lidl din Bacău se află pe Calea Romanului, Nr. 2, iar cel din localitatea Dej este situat pe Strada Crângului, Nr. 23 A. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. Cele două magazine dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create peste 35 de noi locuri de muncă.

”Inaugurarea magazinelor Lidl din Bacău și Dej continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate - preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, se arată în comunicatul de presă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Bacău și Dej dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

La un deceniu de la intrarea pe piața locală, Lidl a ajuns la o rețea locală de peste 313 magazine, cinci depozite situate în localitățile Chiajna, Iernut, Lugoj, Nedelea, Roman, cel de-al șaselea fiind în construcție, în localitatea Fundeni, lângă București, și o echipă de aproximativ 10.000 de angajați la nivel național. Retailerul este prezent pe piață cu un model de business unic, printr-un sortiment ce cuprinde în proporție de peste 80% produse marcă proprie. Lidl este liderul pieței de retail, cu afaceri de 12,86 miliarde de lei, în creștere cu 32% față de 2019.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content